8. jūlija dienas horoskops – lieli panākumi!

1

AUNS Tu šodien darbosies par spīti visam. Maksimāli kaitinās cilvēku toņi un intonācija, bet centies tam neradīt sevī pārāk lielu stresu

2

VĒRSIS Šodien viss kritīs ārā no galvas- labāk pieraksti, lai atceriētos. Griežoties ap stūri šodien pārbaudi, kas īsti aiz tā stāv

3

DVĪŅI Necerēta veiksme naudas lietās – tas Tev arī uzturēs pozitīvu garastāvokli visas dienas garumā. Nesacepies par sīkumiem!

4

VĒZIS Piedzīvosi krīzes punktu – bet centies domāt ar galvu. Spontānas rīcības šodien met pie malas un atceries, kāpēc esi te!

5

LAUVA Neļauj šodien emocijām gūt virsroku pār Taviem plāniem. Pie apvāršņa parādīsies jaunas iespējas – izmanto tās!

6

JAUNAVA Šodien ieplāno sev pagatavot siltas vakariņas – Tev ir vajadzīga māju un miera sajūta, lai varētu turpināt rosīties.

7

SVARI Iegādājies šodien ko skaistu – citi to arī spēs novērtēt. Būs jāpieņem svarīgs lēmums, kas var mainīt visu notikumu gaitu..

8

SKORPIONS Dzīves apcerējumi Tev šodien būs kā zivij ūdens. Varbūt pārāk pie tiem nepierodi – pēdējā laikā par daudz sapņo.

9

STRĒLNIEKS Tev šodien būs vajadzīga manāma drosme, bet nekad tās nav trūcis. Izdomā atrunas pirms dodies tur, kur kavēsies.

10

MEŽĀZIS Saisti šodienu ar mīlestību un mieru. Visi kasīsies klāt un neliks Tevi mierā, tādēļ pašam nāksies pielikt mazas pūles.

11

ŪDENSVĪRS Viss vienmēr nevar būt līdzsvarā. Šodien gaidāma smalka melna strīpa, bet neuztraucies – visu spēsi kontrolēt!

12

ZIVIS Ja draugs prasa, tad palīdzi – šodien prasīs. Neaizmirsti savus solījumus un neiekulies parādos. Diena ideālam treniņam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment