82 gadus veca omīte netīšām piezvana 28-gadīgam puisim – tas beidzās ar abu kāzām!

Tā vietā, lai noliktu klausuli, abi sāka sarunāties un iepazīt viens otru. Neviens vēl nezināja, ka sarunājas ar savu nākotnes laulāto draugu.

Pirms gada es saņēmu zvanu no nezināma zvanītāja, es atbildēju, un mēs iepazinātmies,” Sofians stāstīja indonēziešu žurnālistiem. “Kopš tās reizes mēs visu laiku uzturējām kontaktu, nezināju viņas vecumu. Es nekad nebiju bijis attiecībās, es iemīlējos.”

Pēc vairāku mēnešu ilgām sarunām pa telefonu puisis izlēma, ka beidzot laiks satikt viņa mūža mīlestību dzīvē. Viņš devās uz 120 km attālo Lelemas ciematu, lai satiktu Martu Potu, sievieti, kura apgrieza viņa dzīvi kājām gaisā. Viņš nekad nebija iedomājies pajautāt, cik veca ir viņa draudzene, tāpēc, kā Sofians atzīst, viņš bija vairāk nekā mazliet šokēts, kad ieraudzīja 82 gadus vecu vecmāmiņu.

“Es negaidīju, ka Marta būs tik veca,” stāsta jaunais vīrietis. “Tomēr mūs vieno īsta mīlestība, un mēs abi nolēmām turpināt attiecības.”

Dažus mēnešus pēc pirmās tikšanās Sofians un Marta nolēma, ka laiks pārcelt attiecības nākamajā līmenī. Viņi saderinājās, kā arī satika viens otra ģimeni, lai pavēstītu lielos jaunumus. Sofians uzaicināja savus vecākus satikt viņa nākamo līgavu, iepriekš nepaziņodams, ka saderinātā ir pietiekami veca, lai būtu viņa vecmāmiņa.

“Mēs es esam ļoti pārsteigti, bet ko gan citu mēs varam sacīt,” teic Sofiana māte, 60 gadus vecā Magdalēna. “Mēs redzējām, ka viņi ir tik ļoti iemīlējušies viens otrā, ka piekritām viņa izvēlei. Ja tas ir lemts, tā tam jābūt.”

Lasi vēl: Viņi laimīgi apprecējās, bet dažas dienas pēc kāzām vīrs no viņas izšķīrās NETICAMA iemesla dēļ

Sofians un Marta apprecējās 18. februārī, un viņu attiecību stāsts strauji iekaroja popularitāti indonēziešu medijos. Viņi labprāt vēsta savu mīlestības stāstu pasaulei, cerot pārliecināt cilvēkus, ka mīlestībai skaitļi ir mazsvarīgi.

82 gadus vecā Marta stāstīja žurnālistiem, ka, kopš pirms 10 gadiem nomiris viņas vīrs, viņa allaž cerējusi satikt kādu citu vīrieti, ar ko kopā pavadīt vecumdienas. Viņas bērni jau sen dzīvo ārvalstīs.

“Es lūdzu Dievu, lai dod man vēl vienu iespēju, un lūdzu vīru, kurš par mani spētu parūpēties šajā lielajā vecumā,” viņa teica. “Es negaidīju, ka Dievs izvēlēsies Sofianu.”

Par spīti lielajai vecuma starpībai, Sofians tic, ka abi būs kopā, cik vien ilgi dzīvos.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment