9 cilvēki atklāj savu ģimeņu slēptākos noslēpumus; pēc #4 tev mute paliks vaļā

1.

Mana tante, pārnākdama no darba, pieķēra savu vīru vannā nodarbojamies ar seksu ar paša māti. Lieki sacīt, viņa uzreiz pieprasīja šķiršanos.

2.

Mans vectētiņš ar virtuves krēslu līdz nāvei nosita cilvēku. Tas notika 50-to gadu sākumā un šis cilvēks bija manas vecmāmiņas mīļotais.

3.

Esmu rados vīrietim, kuru pieķēra nodarbojamies ar seksu ar zirgiem. Viņš tā dēļ pat sēdējis cietumā.

4.

Mans onkulis Geofs salietojās narkotikas un nogalināja savu labāko draugu, bet, tā kā mans opaps bija policijas virsnieks, viņš par to saņēma tikai rājienu. Onkulis Geofs arī ļāva svešiniekiem par naudu seksuāli izmantot savas meitas, lai tiktu pie naudas narkotikām. Sieva no viņa izšķīrās un paņēma meitas savā aizgādībā. Dažus gadus vēlāk abas meitenes bija stāvoklī no sava patēva, kurš bija mācītājs.

5.

Mans tēvs pirka un pārdeva narkotikas, tika turēts aizdomāts par ekstrēmā porno vietņu izmantošanu (bērni, izvarošana/spīdzināšana, dzīvnieki) un tika atzīts par vainīgu interneta vietnes uzturēšanā, kas pārdeva neko par to nezinošu sieviešu indentitātes un personisko informāciju.

6.

Mans patēvs bija bērnu seksuāls izmantotājs. Tikai viņš, mana mamma un es to zinām. Mamma zina, jo viņa netīšām to ieraudzīja, es zinu, jo diemžēl, es tur biju. Mamma izliekas, ka tas nekad nav noticis. Es izliekos, ka mēs neesam radinieki.

7.

Mana vecmāmiņa tika vaļā no sliktām attiecībām, aizbēgot ar sava vīra brāli. Daži no mana tēva brāļiem un māsām ir pa pusei brāļi un māsas, pa pusei māsīcas un brālēni.

8.

Tas notika pirms vairākiem gadiem. Manam kolēģim bija brālēns, kura kolēģim vajadzēja vietu, kur pārlaist nakti. Tāpēc šis cilvēks palika pa nakti šī te brālēna mājās, kurš vienā brīdī pamanīja, ka puisis seksuāli izmanto viņa 4 gadus veco meitu. Kolēģa brālēns izvilka ieroci un notēmēja ar to uz pedofila galvu. Mans kolēģis arī tur bija, un sagrāba ieroci pēdējā brīdī. Tas izšāva, bet neviens necieta. Pedofils pēc tam nonāca cietumā.

9.

Manas vidusskolas huligānam patika sporta ģērbtuvēs izģērbties kailam un ar savu “draudziņu” pieskarties visiem bērniem, kurus viņš apcēla. Tas bija diezgan traumējoši. Tagad viņš ir precējies un ar bērnu 22 gadu vecumā. Pasaule ir savāda.

Avots: viralthread.com

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Nākas cilvēkiem visādi izlīdzēties. Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: http://ej.uz/8sdn

Leave a Comment