9. decembra dienas horoskops – visa kā būs par daudz!

1 

AUNS Šodien ar sakostiem zobiem būs jāizrāda laipnība. Seko līdzi finansiālajām lietām, nevari atļauties pārtērēties!

2

VĒRSIS Enerģijas tev šodien būs maz, tikai nebojā veselību ar enerģijas dzērieniem. Labāk visu dari lēnām, bez liekām, asām kustībām.

3

DVĪŅI Visu gribēsi paveikt ātri, tomēr pats saredzēsi, ka viss sanāk pavirši. Izpaudīsies tava cēlsirdība, neļauj nevienam sev uz galvas kāpt.

4

VĒZIS Tu būsi iedvesmojums citiem, kuri būs tev apkārt. Neizmanto šo dienu ļaunprātīgi. Ir gaidāmas labas ziņas!

5

LAUVA Sapratīsi, kādas ir tavas lielākās dzīves vērtības. Neskrien pakaļ cilvēkiem, kuri tikai izmanto tevi un patur kā rezerves variantu.

6

JAUNAVA Šodien domāsies tikai par jautrību. Gribēsi visur būt uzmanības centrā – neraksturīgi tev. Centies atbalstīt mīļotos.

7

SVARI Tev šodien jabūt ļoti uzmanīgam, jāpievērš uzmanība detaļām. Vispusīgas lietas tevi maksimāli aizraus, nepalaid to garām.

8

SKORPIONS Izturība šodien būs tavs otrais vārds. Būsi kā akmens uz visu citu fona. Tikai to,kas darās iekšā, nekādi nevar šobrīd izmainīt..

9

STRĒLNIEKS Saglabā mājās harmoniju, nestrīdies ar nevienu – var izraisīties ilgstošas domstarpības. Veselība ir pirmajā vietā!

10

MEŽĀZIS Ar veselo saprātu pieiesi visam, kas šodien nostāsies pretī. Mazliet draiskulīgs garastāvoklis un vieglprātība nenāks par ļaunu.

11

ŪDENSVĪRS Klausies savā intuīcijā, emociju iespaidā šodien rīkoties nav prāta darbs. Pieslēdz klāt visam mazliet loģikas.

12

ZIVIS Citiem tu šodien liksies mīlīgs. Gribēsies tevi ņurcīt un raustīt uz visām pusēm. Nežēlo pats sevi, tev ir jābūt lielai izturībai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment