9. marta dienas horoskops – uzticies veiksmei!

1

AUNS Rutīniskajā ikdienā ieviesīsies jauni pārsteigumi. Parastā komunikācija ar kolēģiem, ierastais sociālais aplis šodien būs pārsteigumu pilns.

2

VĒRSIS Diena solās būt mierīga. Un tas tev šobrīd ir svarīgākais. Skaties nākotnē, bet ne ar pārāk konkrētu mērķi. Plāni realizēsies, ja pieliksi piepūli.

3

DVĪŅI Ģimenes rīcība radīs lielu pārsteigumu. Tomēr neņem to visu pie sirds – visam ir savs iemesls. Viss sliktais pagaisīs tikpat ātri, cik parādījies.

4

VĒZIS Tev jābūt uzmanīgam, risinot darījumu lietas. Brīvdomība šodien ļaus vieglāk kustēties uz priekšu, tādēļ visu dari ar vieglāku prātu.

5

LAUVA Jādomā par naudu – saplāno to līdz pēdējam centam. Šodien nevajag veikt lielus pirkumus – esi taupīgs it visā – gan vārdos, gan darbos.

6

JAUNAVA Šodien nevajag dot solījumus – pats labi zināsi, ka īsti tos nespēj pildīt. Drīz varēsi piepildīt savas idejas, tādēļ gatavojies tam.

7

SVARI Tev lietas notiks aiz muguras, tādēļ acis turi vaļā. Ja rīkosies pārgalvīgi, tavas darbības tiks pārprastas, bet nevajag pievērst sev pārāk daudz uzmanības.

8

SKORPIONS Veiksmīga diena, lai plānotu nākotnes darbības – nepamet novārtā mīļotos cilvēkus, šodien viņiem būsi pat ļoti vajadzīgs.

9

STRĒLNIEKS Būs jāsaskaras ar ne visai patīkamām situācijām, tādēļ esi gatavs visām. Neļauj darbam pārāk ietekmēt tavu personisko dzīvi.

10

MEŽĀZIS Ļoti liela iespējamība paspīdēt darījumu dzīvē. Vadīsies bizness, viss ies uz priekšu. Daudz domā par savu veselību – neuztver to tik pašsaprotami.

11

ŪDENSVĪRS Tava drošība būs atkarīga no tevis paša. Ja sargāsi sevi, viss būs labi. Ja par maz domāsi, rēķinies ar sekām. Nav ieteicams lietot alkoholu.

12

ZIVIS Būs mazas nesaprašanās komunikācijā ar citiem. Pārpratīsi, nesapratīsi, negribēsi saprast. Vairāk ieklausies citos – tas šodien ir noteicošais faktors.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment