Ielieku veļasmašīnā 1 karoti un pat vecie “kokainie” dvieļi kļūst mīkstāki par jaunajiem

Lai panāktu dvieļu pūkainumu un mīkstumu, ir vienkārša, bet nedaudz ilgāka mazgāšanas metode. Šis process sastāv no diviem posmiem, bet rezultāts tevi patīkami pārsteigs!

Vispirms nopērkam īpašu sāli, kas paredzēts trauku mazgājamām mašīnām. Nav nepieciešams izvēlēties dārgāko variantu, jo cena neietekmē mazgāšanas kvalitāti. Ja tev šāda sāls nav pie rokas, vari izmantot parasto jūras vai galda sāli – arī tie derēs.

Turklāt mums vajadzēs mazgāšanās želeju vai, vēl labāk, lētu šampūnu. Ja negribam lietot ne vienu, ne otru, ūdenī varam izšķīdināt veļas pulveri. Tādā veidā var izvairīties no neizšķīdušu daļiņu klātbūtnes uz dvieļiem.

Ielejam divus želejas (šampūna vai pulvera) vāciņus tieši veļasmašīnas tvertnē. Pēc tam dvieļiem pievienojam sāli (divas lielas karotes), iepriekš ieberot to speciālā maisiņā vai kaprona zeķē.

Pārliecināmies, ka veļas mašīna nav pārpildīta, un atstājam brīvu vietu augšpusē, aptuveni plaukstas lielumā.

Veicam mazgāšanu ātrajā režīmā 40 grādu temperatūrā un izvēlamies centrifugēšanas ciklu 800 apgriezieni minūtē.

Pēc pirmā posma pabeigšanas pievienojam 1 ēdamkaroti citronskābes veļasmašīnas tvertnē ar dvieļiem. Vēlreiz iedarbinām veļasmašīnu ātrā režīmā 20 grādu temperatūrā uz 20 minūtēm.

Kā redzams, šis process nav pārāk sarežģīts, taču pavadītais laiks atmaksāsies ar lielisku rezultātu. Tavi dvieļi atkal kļūs pūkaini un mīksti, nodrošinot tev vēl lielāku komfortu lietošanas laikā.

Bet kā tu mazgā savus dvieļus, lai panāktu, ka tie ir mīksti un pūkaini? Priecāsimies, ja dalīsies komentāros savā pieredzē!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment