Nevienam jau sen nav noslēpums, ka cukurs nav pati labākā pārtikas piedeva cilvēka organismam, taču mums visiem tik ļoti patīk salda garša, ka esam gatavi riskēt ar savu veselību, lai tikai panašķētos. Savukārt, ja esi nolēmusi pielikt punktu sava organisma attiecībām ar balto, saldo, kristālisko vielu, tad mums ir plāns tieši tev!
Pārlieku liela baltā cukura uzņemšana ikdienā var novest pie cukura diabēta un aptaukošanās, kas savukārt ir dzīvībai ļoti bīstami. Un mēs šeit nerunājam par “labo” cukuru – glikozi, fruktozi, laktozi, bet gan par to cukuru, kuru parasti lietojam par daudz – saharozi. Ja esi patiešām nopietni nolēmusi atteikties no saharozes, tad mēs tev varam palīdzēt.
Lasi vēl: Garšo cukurs? Lūk kāpēc tev jādara viss iespējamais, lai maksimāli izslēgtu to no uztura
Ja vēlies iepazīties ar plānu, tad pāršķir lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Draugs no Tunisijas mums parādīja, kā šakšuku gatavoja viņa vecmāmiņa: ļoti, ļoti garšīgs un sātīgs brokastu ēdiensby Laura Andersone
- Kaimiņš Ēriks, kas strādā būvniecības nozarē, paskaidroja, kā vienreiz un uz visiem laikiem atbrīvoties no kondensāta pagrabāby Rinalds Zembergs
- Ko domā kaķis, kad saimnieks dodas prom no mājām: ekspertu godīga atbildeby Laura Andersone