Nevienam jau sen nav noslēpums, ka cukurs nav pati labākā pārtikas piedeva cilvēka organismam, taču mums visiem tik ļoti patīk salda garša, ka esam gatavi riskēt ar savu veselību, lai tikai panašķētos. Savukārt, ja esi nolēmusi pielikt punktu sava organisma attiecībām ar balto, saldo, kristālisko vielu, tad mums ir plāns tieši tev!
Pārlieku liela baltā cukura uzņemšana ikdienā var novest pie cukura diabēta un aptaukošanās, kas savukārt ir dzīvībai ļoti bīstami. Un mēs šeit nerunājam par “labo” cukuru – glikozi, fruktozi, laktozi, bet gan par to cukuru, kuru parasti lietojam par daudz – saharozi. Ja esi patiešām nopietni nolēmusi atteikties no saharozes, tad mēs tev varam palīdzēt.
Lasi vēl: Garšo cukurs? Lūk kāpēc tev jādara viss iespējamais, lai maksimāli izslēgtu to no uztura
Ja vēlies iepazīties ar plānu, tad pāršķir lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Kefīra-riekstu pīrāgs kaukāziešu gaumē: pagatavoju bez piepūles, bet garša pārspēja pat tortesby Rinalds Bergmanis
- Producents Matīss Kaža dalās ar informāciju par to, vai tiks veidots filmas “Straume” turpinājumsby Sandra Vīgante
- Tas sāksies jūlija pēdējās dienās: ”Laikapstākļi satrakosies un īpaši to jutīsim 26.jūlija vakarā”by Sandra Vīgante