Adriana Miglāne atklāj, kad viņas attiecības ar vīru “sašķobījušās”.

Dziedātāja Adriana Miglāne par šķiršanos no vīra paziņoja 2022. gada nogalē. Viesojoties mūziķa Andra Kiviča YouTube raidījumā “No Bullshit Experience ar Andri Kiviču”, viņa atklāja, kad attiecības ar vīru sagājušas greizi.

 

Raidījumā dziedātāja atklāj, ka būtībā bijusi viena ar dēlu, jo vīrs daudz laika pavadījis ārzemēs. “Viņš atbrauca mājās uz divām nedēļām, tad bija viens posms, kad viņš mājās bija divus mēnešus,” stāsta Adriana.

 

“Tas bija vasarā, un tad mūsu attiecības kļuva trakas. Es nezinu, kāpēc. Viņš atnāca mājās, un daudzas lietas viņu kaitināja. Tad es sapratu, ka viņš ir pieradis būt viens – ārzemēs, klusumā – un viņš tur jutās labi.”

LASI VĒL: Atklāta jauna informācija par Helviju Kursīti, kurš pazuda Vecgada vakarā

Adriana norāda, ka viņas vīram, iespējams, bijušas attiecības ar kādu citu, pamatojoties uz to, ka viņiem bijusi sarakste. Viņa saka, ka, ja viņa redzēs, ka tas atkārtojas, viņa rīkosies savādāk.

“Ilgi mēģināju sevi mierināt, varbūt kaut ko pārpratu, bet tad man bija cilvēks, kurš to visu nolika priekšā un teica – Adriana, ko tu te pārprati? Kas tev vēl nav skaidrs? Atvērt savas acis un noņem rozā brilles.”

 

Dziedātāja arī stāsta, ka jau bija aizgājusi pie notāra.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment