Aizkustinoši! Ko armijas veterāns izvēlas par vedēju savās kāzās

Vedējtēvs priecīgs pozē ar tikko salaulātu jauno pāri. Var manīt, ka viņš patiesi ir lepns ar savu titulu. To var pateikt pēc viņa astes luncināšanas.

Armijas veterāna kāzu vedējtēvs ir vācu aitu sugas suns, vārdā Kevs. Pats līgavainis, Mets Murrels, 42 gadi, izveidoja ļoti ciešo saikni ar suni, kad viņš bija kara zonā Irākā. Kad Kevu notrieca bruņumašīna, tad Mets samaksāja 4 5000 Eiro par suņuka nogādāšanu uz UK, lai veiktu operāciju.

Pēc veiksmīgas izveseļošanās, tieši Kevs bija tas, kurš sagaidīja sava labāka drauga kāzu viesus un rūpējās par gredzenu drošību.

best man

“Viņš bija mans labākais draugs Irākā, tāpēc es gribēju, lai viņš ir arī mans labākais draugs manās kāzās,” Mets priecīgi stāsta par savu izvēli. Viņi satikās 2013. gadā netālu no Basras, kur bija augstas drošības zona. Parasti armija neļauj turēt dzīvniekus nometnēs, bet visi tik ļoti pieķērās Kevam, ka viņam tika pieļauta šī privilēģija.

“Viņš bija tik rotaļīgs, priecīgs un uzticams. Bez viņa saspringtās stundas un spriedze Irākā  būtu bijusi daudz nepanesamāka, ” atzīst Mets.

best man2

Kad Mets un viņa līgava izdzirdēja par negadījumu ar Kevu, tad viņi ļoti satraucās un, ilgi nedomājot, uzņēmās gan finansiālas, gan morālas rūpes par suņuku. Tagad viņš ir daļa no jaunās ģimenes.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment