Aizturēšanas brīdī noziedznieks iespļāva viņai sejā. Sekas bija letālas…

Izrādās, ka aizturētais slimoja ar tuberkulozi…Sieviete pat nenojauta, ka viņa tika inficēta. Kādā dienā viņa darbā nokrita bezsamaņā…

1

Šādās tuberkulozes stadijas ārstēšanā izmanto ķīmijas terapijas. Tādēļ daudzi Arinas draugi domāja, ka sievietei ir vēzis. Nesen viņas kolēģis Mihails Kindrakēvičs pastāstīja: “Viņa saslima neilgi pēc jaunā gada, kad tas noziedznieks iespļāva viņai sejā. Tad viņa noģība. Pēc tam viņa uzsāka ārstēšanas kursus. Viņai bija jāveic ķīmijas terapija, ēst varēja tikai intravenozi. Beigās viņa ļoti izkritās svarā.”

3 5

Ārstēšana atņēma viņai spēkus. Svars bija ļoti krities, galu galā viņa neizturēja un nomira… Arinu apglabāja jūlija beigās Kijevā.

“Arinas nāve kļuva par neaizstājamu zaudējumu visai Kijevas policijai. Viņa uz visiem laikiem paliks mūsu sirdīs!” tā pēc viņas nāves rakstveidā ziņoja Kijevas policijas pārstāvji.

Izsakām vislielāko līdzjūtību tuviniekiem par zaudējumu. Daudzi teica, ka viņa devās strādāt par policisti, lai uzlabotu valsts labklājību.

Mūžīgu piemiņu drosmīgajai Arinai!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sanita</cite>

    No tuberkalozes, ja laicīgi pamanīta, nemirst.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un paņem savu Džekpotu: http://bit.ly/2en6QyG

Leave a Comment