Ārsti teica, ka miniatūrā mazulīte aizies bojā kuru katru brīdi. Tev jāredz viņu pēc 12 gadiem!

Pārsteidzošā kārtā Kenadija pierādīja, ka ārstiem tomēr nav taisnība, un turpināja dzīvot un attīstīties. Šobrīd viņa ir jau 13 gadus veca un joprojām spēcīgi turas pie dzīves. Kaut arī Kenadija joprojām ir sīciņa – 12 gadu vecumā viņa bija tikai 99 cm gara – viņa dzīvo relatīvi normālu dzīvi.

Kenadie-Jourdin-Bromley-teddies

Diemžēl pilnībā meitene par savu sindromu aizmirst nevar. Tas nes sev līdzi dažādu citu slimību draudus – sākot no mentālajām problēmām līdz elpošanas grūtībām un gremošanas traucējumiem. Viņai ir arī trausli kauli, un pastāv aneirisma (asinsvada plīsuma smadzenēs) risks.

Kenadie-Jourdin-Bromley-at-alley-720x835

Taču meitene un viņas ģimene ir iemācījušās sadzīvot ar problēmām. Viņas māte ir samierinājusies ar to, ka par spīti tam, ka Kenadija sagrāva visas mediķu prognozes, visticamāk, viņa tik un tā pametīs šo pasauli daudz agrāk nekā citi cilvēki.

LASI VĒL: Sliktas ziņas Raimonda Paula sievas dzīvē

4

12 gadu vecumā Kenadija svēra tikai nepilnus 11 kilogramus un joprojām valkāja zīdaiņu apavus. Taču viņa neļauj savām atšķirībām traucēt izbaudīt dzīvi – meitenei ļoti patīk nodarboties ar boulingu, hokeju un peldēšanu.

Kenadie-Jourdin-Bromley-bowling-720x498

Kaut arī skolā viņa ir apmēram 60 centimetrus īsāka par klasesbiedriem, tas netraucē viņai būt draudzīgai un mīļai meitenei.

Papildināts 16.02.2023

Kenadie-Jourdin-Bromley-with-tyran-720x458

Avots: scribol.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment