Astroloģe Anžela Pērla brīdinājusi zodiaka zīmes par pārmaiņām dzīvē 2024. gadā

Andželai Pērlai ir liela pieredze prognožu veidošanā. Dienu iepriekš zīlniece dalījās ar jaunu pareģojumu, kas attiecas uz visām zodiaka zīmēm.

Pirms dažām dienām, 20. janvārī, transformācijas planēta Plutons mainīja savu zīmi un iegāja Ūdensvīra zīmē. Astroloģe Andžela Pērla komentēja situāciju un savā jaunajā videoklipā, kas ilga vairāk nekā 3 stundas, pastāstīja sekotājiem, ka šīs planētas būs kopā līdz 2044. gadam.

Jaunais astroloģiskais periods, kas ilgs 20 gadus, visu zodiaka zīmju pārstāvjiem iezīmēsies ar daudziem dažādiem notikumiem. Zvaigžņu eksperte sniedza detalizētus ieteikumus katrai no zīmēm un paskaidroja, kādos jautājumos vislabāk būt uzmanīgiem. Andžela Pērla vērsa uzmanību uz to, ka Plutons Ūdensvīrā īpaši skars cilvēkus, kuri dzimuši Ūdensvīra, Vērša, Lauvas un Skorpiona zīmēs, kā arī visus, kas ir planētu pārstāvji ar grādu atšķirību no 0 līdz 3.

Rezumējot savu prognozi, astroloģe sacīja, ka izmaiņas plānotas katrā no jomām un īpaši personīgajā. Andžela Pērla prognozē situācijas, kurās Plutons sāks kaut ko pārveidot, kaut ko rīkosies un kaut ko darīs.

Lasi vēl: Kādi augi nes veselību un labklājību?

Astroloģe sacīja, ka to ietekmēs svarīgi pasaules notikumi.

Īpaši saasināsies protestu un jebkādu personisku uzskatu paušanas tēmas. Astroloģe Andžela Pērla par varoņiem un “programmas zvaigznēm” uzskata cilvēkus, kuru Saule atrodas Ūdensvīra pirmajās pakāpēs.

Lasi vēl: Laimīgais februāris: kurām debesu zīmēm uzsmaidīs veiksme 2024. gada februārī

Viņu ciešā mijiedarbība, pēc zīlnieces domām, pozitīvi ietekmē tos, kuri ieņem nopietnus vadošus amatus, un negatīvi var ietekmēt tos, kuri baidās par savu veselību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment