Astrologi nosaukuši pašu jaudīgāko enerģētisko datumu decembrī un pastāstīja, ko nepieciešams darīt

Katru mēnesi astrologi izceļ spēcīgākos datumus, kuros ir jāveic noteikti uzdevumi. Arī decembrī ir šāds svarīgs datums. Par to, kurai dienai decembrī ir spēcīga enerģija, stāsta astroloģe Olga Maslova.

Spēcīgākais 2023. gada decembra datums

Katram mēnesim ir noteikti enerģētiski datumi, kas var dot mums jaunus spēkus, iespēju izveidot veiksmīgu vēlmju sarakstu, kas būs ļoti spēcīgs, bet ne bez mūsu pašu iesaistes. Tāpēc tev būtu jāzina, kurš datums vēl šogad var palīdzēt uzlabot tavu dzīvi un kas tev jādara.

Izrādās 22. decembris ir diena ar ļoti spēcīgu enerģiju, jo iestājas ziemas saulgrieži. Šajā dienā emocijas, rīcība un vārdi ir ļoti spēcīgi.

Jūs varat radīt kaut ko lielisku vai šķirties no kaut kā vai kāda uz visiem laikiem. Notiks tikšanās ar svarīgiem cilvēkiem. Svarīgi ir arī tas, ka mēs satiksimies ar jaunām enerģijām. Šī diena ir nozīmīga pareizo viedokļu veidošanai, sava 2023. gada izvērtēšanai, bilances veikšanai, jaunu plānu un nodomu veidošanai jaunajam gadam.

Ko darīt šajā maģiskajā dienā

Izveido vēlmju karti vai mērķu sarakstu.

Šīs dienas priekšvakarā veic ģenerāltīrīšanu dzīvoklī.

Šajā dienā vakarā vajadzētu iedegt sveci un iztīrīt telpu

Vajadzētu pārskatīt savu garderobi, pat iztīrīt tālruni.

Lasi vēl: Sliktie laikapstākļi nebūs nekas: agronoms paskaidroja, kā pasargāt ķiršus un ābeles no sasalstoša lietus

Atvēliet sev 15-20 minūtes miera, kad atturīgi pārdomāsiet, kas jums jāmaina, kādu jaunu ceļu iet.

Pateikties 2023. gadam par visu, kas ar tevi ir noticis. Par visām tikšanās reizēm, situācijām, pieredzi. Viss bija tā, kā tam bija lemts būt.

Nomazgājies. Pilnībā nomazgājiet visas sliktās lietas.

Astrologs brīdina, esiet uzmanīgi, jo dažus no mums gaida lielas pārmaiņas. Taču ir vērts uzreiz atzīmēt – pieņemiet tās ar pateicību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment