Atbrīvojies no pumpām un pinnēm uz visiem laikiem, izslēdzot no uztura tikai šo VIENU lietu

Andžali Lobo cieta no aknes kopš 14 gadu vecuma, un pieaugot tā kļuva tikai sliktāka. Dermatoloģe, pie kuras viņa devās, bija ļoti augsti izglītota, tomēr viņas ārstēšanas metodes iekļāva spēcīgas iedarbības ķīmiskus recepšu medikamentus, kas cīnījās ar aknes simptomiem, bet atstāja negatīvu iespaidu uz kopējo veselību.

Tad viņa nolēma, ka nevēlas skaistas ādas vārdā iznīcināt savu ķermeni, pārtrauca lietot visus medikamentus, bet sāka pievērst uzmanību tam, kā viņas ādas stāvokli ietekmē izmaiņas viņas uzturā.

Viņa nolēma pamēģināt pārtraukt lietot cukuru – tikai no augļiem un vienu karoti dienā pie tējas. Pēc divām nedēļām viņa pamanīja atšķirību – āda izskatījās jau daudz, daudz labāk. Vecās aknes rētas dzija, nekas jauns neparādījās. Arī sārtums bija ievērojami samazinājies.

Viņa ievēroja to, ka tad, kad viņa apēda kādu desertu, tā ietekme parādījās uz ādas pēc divām nedēļām. Viņa varēja mēnesi ēst pilnīgi veselīgi, bet tad apēst mazu gabaliņu kūkas un, kā likums, pēc 2 nedēļām uz viņas ādas parādījās jaunas pumpas.

Sieviete iesaka ikvienam, kuru moka ādas problēmas, atteikties no cukura lietošanas, un nogaidīt 2 nedēļas.

avots:mindbodygreen.com

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Bezsvītru Zebris</cite>

    Bulshits,es nelietoju cukuru vispar,bet pumpas to laikam nezin 😀 😀 😀

Leave a Comment