Uzzini, ar cik partneriem tev vajadzētu pārgulēt, pirms tu uzsāc nopietnas, ilgstošas attiecības

Britu mājaslapa IllicitEncounters.com uzdeva jautājumu 1000 tās apmeklētājiem, cik, pēc viņu domām, būtu ideāls seksuālo partneru skaits, līdz palikt pie viena, pēdējā?

Analizējot atbildes, atklājās, ka lielākā daļa aptaujāto uzskata, ka tieši desmit partneru ir ideāls skaits, ar kādu cilvēkam vajadzētu saieties, pirms palikt pie sava īstā un vienīgā. Tas attiecas gan uz vīriešiem, gan uz sievietēm. Protams, šis skaitlis drīkst variēt – optimāls partneru skaits ir 8 līdz 12. Tā uzskata 38% aptaujāto sieviešu un 37% vīriešu.

Kāpēc tā? Aptaujātie uzskata, ka, ja cilvēkam ir bijis ievērojami mazāk par 10 partneriem, viņš vēl nav guvis pietiekamu pieredzi un pilnībā iepazinis savu seksualitāti, sapratis, kas viņam gultā patīk un kas – nepatīk. Savukārt, ja cilvēkam bijis daudz vairāk par 10 partneriem, viņu esot grūti uztvert nopietni. Vieglprātīga uzvedība un liels partneru skaits radīs neuzticību un greizsirdību otrā cilvēkā, kad beidzot tiks nodibinātas ilgstošas attiecības.

Tikai 3% sieviešu un 4% vīriešu uzskata, ka varētu būt ilgstošās attiecības ar kādu, kuram ir bijis vairāk nekā 20 seksuālo partneru. 35% aptaujāto sieviešu atzina, ka noteikti vēlas zināt, cik iepriekšējo seksuālo partneru ir vīrietim, ar ko viņas saietas, to pašu par sievietēm saka 30% vīriešu.

Avots: 20minutes.fr

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment