Bērnu pūderi var izmantot arī saimniecībā. Atklāsim 6 veidus kā!

Bērnu pūderītis vai talka pūderis der ne tikai bērnu ādai, bet arī noder saimniecībā! Tā ir gana universāla manta, kas noderēs teju ikvienam un mēs tev atklāsim, kur vari to izmantot! 

Bērnu pūderis vai talka pūderis noderēs gan sievietēm, gan vīriešiem, gan pat mājdzīvniekiem. Pamēģiniet! Zemāk lasiet uzskaitījumu!

Bērnu pūderi var izmantot:

Skropstām

Šis padoma vairāk derēs sievietēm. Ar bērnu pūdera nelielu uzklāšanu skropstām zem skropstu tušas, iegūsiet biezākas, apjomīgākas skropstas. Ja pēc pirmā slāņa ar pūderi un tušu nesasniedzat vēlamo apjomu, atkārtojiet to vēlreiz!

Atšķetiniet sapinušos ķēdīti

Vienkārši uzkaisiet nedaudz bērnu pūdera uz ķēdītes mezgliņa, ar pirkstu noslaukiet lieko pūderi un pavisam vienkārši atšķetināsiet mezglu!

Sausais šampūns

Ja jums ir nedaudz taukaini mati pie matu saknēm, bet nav laika tos izmazgāt, tad ar vieglām roku masāžas kustībām iemasējiet matu saknēs pietiekamu daudzumu bērnu pūderi līdz tas kļūst teju neredzams matos (respektīvi, kad būs uzsūcis taukainumu), izķemmējiet pūderi ārā no matiem un baudiet rezultātu!

Mājdzīvnieki

Līdzīgi kā iepriekš, arī mājdzīvneiku kažociņu košanai varat izmantot bērnu pūderi – iemasējiet kažokā pūderi un izķemmējiet savu zvēru – kažoks būs pūkains un smaržīgs.

Atvadieties no eļļas traipiem uz auduma

Ja ir gadījies ar ko taukainu nosmērēt mīkstās mēbeles vai apģērbu, tad bagātīgi uz taukainā laukuma uzkaisiet bērnu pūderi. Atstājiet uz stundu, lai tas paspēj uzņemt taukus un tad iztīriet audumu kā parasti.

Neitralizē smakas

Bērnu pūderis palīdz neitralizēt smakas, piemēram, dzīvnieku urīna vai citas nepatīkamas smakas. Nedaudz ir jāsamitrina smakojošais laukums un jāuzber bērna pulveris, jāļauj tam nožūt, un pēc tam bērnu pūderis jāuzsūc ar  putekļu sūcēju.

Lasi vēl: Šis joks ar bērnu pūderi beidzās pavisam nelāgi

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment