Bezpajumtnieks klīnikas miskastē atrod bērnu ar 7 KĀJĀM

Bezpajumtnieks, Tomass Vinss, kuram ir 47 gadi, stāsta, ka bija dzirdējis klusas zīdaiņa brēkšanas skaņas, kad viņš sāka tuvoties miskastei.

“Es vācu bundžas, kā vienmēr, bet tad es dzirdēju raudāšanu, ko sākumā noturēju par kaķa ņaudiem. Es domāju, ka tas ir kaķēns, tāpēc domāju, ka nav vērts līst tajā miskastē, jo reiz es tur biju ielīdis un tas bija ļoti pretīgi. Tur bieži vien mēdz būt miruši zīdaiņi. Tomēr, tad es padomāju, ka kaķēns varētu būt jauks sabiedrotais, jo bieži vien jūtos vientuļš. Devos pie miskastes un pārbijos, jo man pretī vērās dzīvs zīdainis ar deformētiem locekļiem. Devos uz administrāciju, kur izsauca ātro palīdzību.”

Mediķi pēc pāris stundām bija noteikuši, ka bērns ir puisītis. Tika noskaidrots, ka klīnikā tiek veiktas ļoti vēli aborti, kad dzemdē tiek ievadīts sālsūdens, kas nogalina augli un tad ļauj mātēm dzemdēt nedzīvus bērnus. Šis bija izdzīvojis, jo viņš tikai uz laiku bija zaudējis samaņu, kad zūd dzīvības pazīmes.

7 legs

Klīnikā notiek izmeklēšana, tāpēc uz laiku tā tika slēgta. Ārsti min, ka visticamāk māte uzzināja par to, ka bērniņam ir vairāki locekļi un iekšējie orgāni atrodas ārpus vēdera dobuma, tāpēc izlēma no viņa atbrīvoties. Māte vēl nav atrasta, bet tas ir procesā, lai noskaidrotu, kas īsti notika.

Aborta veikšana pēc 24 nedēļām ir nelegāla. Šim zīdainim bija 32 nedēļas, kad tas nāca pasaulē.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Normāls cilvēks</cite>

    Manuprāt vispareizākā rīcība būtu zīdainim humānā veidā pārtraukt dzīvību. Ir maza iespēja, ka viņš varētu izdzīvot, un ja arī izdzīvos, tad būs par nastu sev un apkārtējiem…

    • <cite class="fn">Tu neesi normals</cite>

      Tas ko tu iesaki ir slepkaviba par ko bus sods elle,tas pats nogalinatais berns apsudzes savus slepkavas

      • <cite class="fn">Anonīms</cite>

        Runa, mirusi pie tiesam nestasies. Dead men tell no tales. Padoma, fantazetaj, logiski.

      • <cite class="fn">Inese</cite>

        Un lai tev nebūtu jādeg ellē, tu gribi nolemt bērniņu ellišķīgām mokām šeit uz zemes?

  • <cite class="fn">Laumix Dizelis</cite>

    Ārstu pienākums protams ir visus glābt un viņi to droši ka darīs paralēli veicot eksperimentus , varbūt kādam ne tik sarežģītam gadījumam nākotnē būs lemts palīdzēt.
    Ja tas notiktu indijā, tad visi būtu pārlaimīgi- piedzimis Dievveidīgais pielūgsmes objekts. Vecākiem nestu ziedojumus un skaitītu mantras. visi laimīgi, izņemot jaundzimušo.

Leave a Comment