Biedējošas frāzes, ko izteikušas sērijveida slepkavas pirms savas nāves – īpaši #4!

Džons Vains

Laika posmā starp 1972. un 1978. gadu Džons izvaroja un nogalināja vismaz 33 zēnus, kamēr bija ģērbies kā traks klauns. 1994. gada 10. maijā viņam tika izdarīts nāvessods ar letālu injekciju.

Savas dzīves pēdējās sekundēs sērijveida slepkava noteica tikai: “Nobučojiet man pakaļu!”

Teds Bundijs

Amerikāņu sērijveida slepkava, kurš nolaupīja, izvaroja un nogalināja aptuveni 1oo sievietes 70-tajos gados. Viņa nāvessods tika izpildīts 1989. gada 24. janvārī Floridas štata cietumā. Pirms vīrietis tika iesēdināts elektriskajā krēslā, viņš sacīja: “Es vēlētos, lai jūs nododat manu mīlestību manai ģimenei un draugiem.”

Lasi vēl: Šis vīrieties ir biedējošākais sērijveida slepkava vēsturē – tev pāries šermuļi pār kauliem

Mario Bendžamins Mērfijs

Mērfijs bija viens no 6 slepkavām, kurš nogalināja Amerikas policijas virsnieku. Tajā laikā viņam bija tikai 19 gadi – viņš tika atzīts par vainīgu Džeimsa Redklifa slepkavībā, kurš tika dauzīts ar tērauda cauruli un sadurts ar nazi. Iepriekš Mērfijam nebija bijusi neviena krimināla sodāmība. Viņš tika sodīts 1992. gadā, un 1997. gadā viņam tika ievadīta letāla injekcija. Viņa pēdējie vārdi bija: “Šodien ir laba diena, lai nomirtu. Es piedodu jums visiem. Cerams, ka Dievs arī piedos.”

Marsels Petots

Marsels bija franču ārsts un politiķis, kurš nogalināja aptuveni 60 cilvēkus laika periodā no 1920. līdz 1940. gadam. Viņš tika arestēts tad, kad viņa mājās Otrā pasaules kara laikā tika atrastas 23 viņa upuru atliekas. Viņa pēdējie vārdi bija: “Džentlmeņi, man ir pēdējais pierādījumu gabals. Novērsieties. Šo nebūs patīkami redzēt.”

Karls Panrams

Karls Panrams nogalināja 22 cilvēkus un izvaroja vairāk nekā 1000 savas kriminālās dzīves laikā. 1930. gadā viņš tika pakārts Kanzasā. Pirms pakāršanas viņš kliedza: “Pasteidzieties, nelieši! Es varētu būt nogalinājis 10 cilvēkus, kamēr jūs te niekojaties!”

Avots: jeodot.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment