Bieži atliec modinātāju, kad tas zvana? Nu tam ir risinājums!

36CF2FDD00000578-3720339-image-a-15_1470158897785

Japānā zinātnieki ir izgudrojuši šo īpašo telefona vāciņu, kuru rada ar 3D printera palīdzību un tajā ir ļoti smalks mehānisms, kas palīdz tam reaģēt uz kustību un pārvietoties pa līdzenu virsmu. Taču to var izmantot ne tikai modinātājam!

Šī ierīce ir aprīkota ar trīs funkcijām, tā var būt kā bēgošais modinātājs, var palīdzēt pārvieto lietas un veikt mērījumus, kā arī strādāt paziņojumu piegādātājs.

Bēgošais modinātājs ir opcija, kura strādā, sajūtot kustību un pieskārienu. Tik līdz telefona īpašnieks cenšas aizsniegties atlikt modinātāja signālu, ierīce ar sensoru uztver sev tuvojošos roku un iedarbina motoriņu, kas ļauj tai pavirzīties prom, līdz ar to cilvēks ir spiests piecelties, lai to atslēgtu. Savukārt, kad pienācis svarīgs paziņojums vai zvans, ierīce pietuvojas savam īpašniekam, lai par to paziņotu un mudinātu to apskatīt!

wheelyphone

Tā kā ierīces ritentiņi un mazais motors ir pietiekami spēcīgs, to var izmantot arī mērījumu veikšanai pie sienām. Piemēram, tas spēj uzbraukt no grīdas uz sienas, veikt nepieciešamos mērījumus un pēc tam palīdzēt atrast, piemēram, piemērota izmēra sekciju vai sienas skapi istabai.

Vai tu vēlētos savā īpašumā šādu ierīci vai tomēr izvēlētos palikt pie vecās labās kavēšana un modinātāja atlikšanas neskaitāmas reizes?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment