Bijušais Itālijas premjerministrs pārdod savu villu ar noslēpumu – ieskaties tās iekšpusē!

168 akru lielā Villa Certosa satur 6 peldbaseinus, amfiteātri un pat mākslīgu vulkānu. Šajā villā ir viesojušies vairāki augsto aprindu pārstāvji, piemēram, Lielbritānijas bijušais premjerministrs Tonijs Blērs un viņa sieva Čārlija, Džordžs Vašingtons Bušs un Krievijas prezidents Vladimirs Putins.

2

Villas viesi tajā var iekļūt, burājot no Vidusjūras caur vārtu ieeju un daļēji iegremdētu alu. Pēc tam viesiem nākas pārvarēt kāpnes, kas arī ieved taisni iekšā villā. 

Rindā uz villu ir vairākas ietekmīgas personas, tomēr darījums vēl nav veikts. 

Saūda Arābijas princis Muhameds bin Najefs ir pirmais rindā uz šiem karaliskajiem apartamentiem. Viņš jau caur tiem ir veicis 5 stundu ilgu tūri. Viņš, iespējams, veiks šo pirkumu viņa onkuļa karaļa Salmana bin Abdulaziz al Said vārdā.

3

Īpašumā atrodas arī tenisa korti un apelsīnu birzs.

4

Villa ar 68 istabām, kopumā 168 akru platību, 6 peldbaseiniem un amfiteātri, ir lepna arī ar šādu skaistu lagūnu.

Tiek lēsts, ka Berluskoni vēlas mainīt savu dzīvesvietu pēc tam, kad ir saņēmis draudus savai dzīvībai no nezināmiem, slepeniem avotiem.  2o12. gadā fotogrāfi esot notvēruši skatus ar noslēpumainu alu, kas ved taisni uz jūras pusi, kas nozīmē, ka viesiem ir iespēja slepeni iekļūt gan iekšā, gan izkļūt ārā. Runā, ka iekārtojuma plāni esot īstenoti bez pienācīgas plānošanas atļaujas. 

Un šī villa ir piesaistījusi ne tikai sabiedrībā plaši pazīstamus cilvēkus, bet arī nevēlamus viesus no Berluskoni pagātnes. Kāds fotogrāfs bija notvēris skatus ar vairākām sievietēm viņa pagalmā. Pats Berluskoni apgalvo, ka viņs nofotogrāfēts sieviešu aplenkumā, lai varētu izplatīt baumas, ka manas mājas ir harēms. Dažādas provocējošas, seksuāla rakstura bildes tika publicētas uz 11 lapām zem nosaukuma “Berluskoni harēms”.

5

Slepenā vieta, kas ļauj iekļūt un izkļūt viesiem no villas. 

Bijušais prezidents apgalvo, ka viņam tika ieteikts izmainīt villas iekārtojumu, izveidojot noslēpumaino kambari, pēc tam, kad viņš jau bija saņēmis 38 nāves draudus. 

Villa Certosa ir brīnišķīga – man ir lielākā hibiskusroze pasaulē, šeit pat ir strādājoša picērija un šeit arī notiek gadatirgus. Viesi manus apartamentus atstāj ļoti negribīgi,” saka pats Berluskoni.

01674E820000044D-3191973-image-a-157_1439187644275

Šajā villā ir arī milzīga kaktusu plantācija. Iespējams, ka šī ir vieta, kur var atrast pilnīgi visu! 

Avots: www.dailymail.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment