Bijusī kailfoto modele precās ar Zviedrijas princi

Sofijai Helkvistai sāksies jauna dzīve kā Zviedrijas princesei, un viņa savu straujo pagātni atstās aiz sevis. Viņa jau vairāk nekā 5 gadus satiekas ar, savulaik par vienu no iekārojamākajiem vecpuišiem Eiropā uzskatīto, Karlu Filipu.

Sofija bija modele, un piedalījusies nevienā vien pikantā fotosesijā, no kurām slavenākā ir tā, kur viņai ap kaklu ir pitons, bet viņa pati – kaila.   Fotogrāfiju varat apskatīt ŠEIT. 

1
Sofija, kopā ar savu paziņu, gatavojoties kāzām.

Tomēr pagātne ir pagātne un savā jaunajā dzīvē Sofija to visu atstāj aiz muguras. Kopš satiksānās ar Karlu Filipu, viņa ir darījusi visu iespējamo, lai “mīkstinātu”savu tēlu. Viņa regulāri piedalās dažādos labdarības pasākumos, ģērbjas daudz atturīgāk un savam jaunajam dzīvesstilam piemērotāk. Tagad viņa ir gatava savam lielajam dzīves solim, un izskatās patīkami satraukta.

Lai vai kā, Sofija ar Karlu Filipu tiek uzskatīti par vienu no skaistākajiem karaliskajiem pāriem kāds jebkad bijis. Un mēs nevaram nepiekrist.

1a

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">rommels</cite>

    mauka-labākā sieva!i aci nepamirkšķinās ka tiko bijusi cita apskāvienos!

  • <cite class="fn">Latviete</cite>

    Viņai pašai ir kauns par savu iepriekšējo gadu nepareizo rīcību, tādēļ tagad nevadzētu sievieti izsmiet ar viņas nepareizās rīcības atgādināšanu un afišēšanu masu plašsaziņas līdzekļos. Tas ir briesmīgs kauns un negods, kas traumē gan viņu pašu, gan viņas ģimeni. Priekš kam nepārtraukti visiem cilvēkiem atgādināt par šīm iepriekšējo gadu negācijām, kas tikai rada riebumu pret šo sievieti. Viņa ir skaista sieviete, kura vēlas būt laimīga ar savu mīļoto vīrieti. Lai Dievs viņiem palīdz un viņiem veicas!

Leave a Comment