Briedis smagā cīņā saglabā titulu un iekļūst pusfinālā; Boksa pasaule saka šo (+ cīņas VIDEO)

Latvijas bokseris Mairis Briedis svētdien jaunizveidotās Pasaules Boksa Supersērijas ceturtdaļfināla cīņā pēc punktiem pārspēja kubieti Maiku Peresu.

Lasi arī: Sieva pieķer vīra mīļāko, kuru kailu arī piekauj – tas viss tiek fiksēts video

CĪņa bija smaga un emocijām bagāta. Tomēr visi trīs tiesneši pēc punktiem uzvaru atdeva Briedim – 116:110, 115:111, 114:112.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uga</cite>

    Tas ir skaidrs ka cempis var atlauties netiraaku speeli kapec neizmantot. Katrs boksee kaa pretinieks atlauj. Katra cinja ir pilnigi savadaka. Nu kacaks izradijas pa vaaju.. Mulkigi apgalvot ka dortikos vai usiks ir stipraks jo abi savus pretiniekus uzveica ar Nokautu vai tko. Ir laiks noskanoties jaunaam medibaam virsotneem peec visaam pasaules jostaam. Tagad nav jabaidas kko pazaudet jo katrs solis buus jaunas virsotnes kas prrtiniekiem dos lidzigu psihologisko nosksnojumu tacu Briedim vairak gribas..

  • <cite class="fn">Uga</cite>

    Starp citu par speles elementu kalpo noteikti daudz sikumu kas tiesi nav saistiti ar boksu ja situacija atlauj tad lieliski izmantot visdazadakos lidzeklus uzvarai. Nu klincs ir normala boksa sastavdala jebkuraa cinjaa. Tiesnesi punktu lidzsvaram nonema. Bet patikami ka Mairis nelauj sevi apbizot un atbild ar tadam pasam preteklibam jeb speles elemntu kaa ar galvu iebraukt sejaa. Tas viss tiek darits tiisaam tapec respekt. Pa lielam uzplesta acs cinjas sakumaa bokserim cinjas gaitaa var maksaat stipri vairaak kaa par vienu punktu tapeec uzskatu Mairis pat pareizi dariija ka izmantoja cinjas elemntus.

Leave a Comment