Briesmonis līdz nāvei izvaro 4 gadus vecu zēnu un tad lūdz savai mātei palīdzību!

Policisti atrada Bentliju bez samaņas guļam Kīta mātes Kristenas Heroldas automašīnā. Zēnu steidzami nogādāja slimnīcā, taču viņš nomira smago traumu, to skaitā iekšējās asiņošanas, rezultātā.

Prokurori apgalvo, ka pēcnāves pārbaudēs atklājās, ka bērns ticis brutāli izvarots. Viņam bija arī vairāki citi ievainojumi, to skaitā brūces uz kakla un ķermeņa.

Policija noziegumā vainīgo jaunieti atrada nākamās dienas vakarā kādā pamestā ēkā. Viņam piespriestas apsūdzības slepkavībā, izvarošanā un vairākos uzbrukumos.

Lasi vēl: Šī bērna izvarošana un slepkavība bija šausmīgas, bet izmeklēšana atklāja ko VĒL briesmīgāku

Arī jaunekļa māte Herolda apsūdzēta bērna dzīvības apdraudēšanā un palīdzības sniegšanā noziedzniekam. Rajona advokāts Ričards Goldingers izteicies, ka, iespējams, apsūdzības tiks izvirzītas arī Bentlija mātei Makenzijai Pītersai.

Apstiprinot, ka viņš virzīs nāvessoda piespriešanu, Goldingers komentē situāciju: “Neiedomājami, ka kāds varētu kaut ko tādu nodarīt jebkurai cilvēciskai būtnei, kur nu vēl četrus gadus vecam bērnam.”

Bentlija ģimene nonākusi sociālo dienestu redzeslokā pēc tam, kad mazais zēns salauzis roku, taču toreiz nekādas apsūdzības nav izdarītas. Viņa mātei Makenzijai un slepkavam Kītam vēl ir arī kopīgs četrus mēnešus vecs bērns. Zīdainis nodots aizbildniecībā.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment