Brilles sievietēm 50+: kuras liek izskatīties vecākai un kuras – jaunākai

Vieglums katrā detaļā

Dāmām, kas dod priekšroku izsmalcinātam stilam, vajadzētu pievērst uzmanību brillēm ar noapaļotu taisnstūrveida formu. Šādas brilles viegli iederēsies jebkurā tēlā un ilgstoši būs uz popularitātes viļņa.

Brilles “kaķacs” stilā

Rāmji “kaķacs” ar piepaceltiem ārējiem stūriem piešķir izskatam dinamismu un jauneklīgu enerģiju. Šis stils lieliski apvieno retro eleganci un mūsdienīgu izsmalcinātību, piešķirot sievietes tēlam intrigu un raksturu.

“Kaķacs” rāmju rotaļīgie izliekumi sniedz kustības sajūtu, akcentējot bezgalību un nenovecojošu garu. Šī ir lieliska izvēle sievietēm, kuras ciena savu vecumu un vēlas paust savu optimistisko attieksmi pret dzīvi. Šādi rāmji graciozi izceļ sejas līnijas, piešķirot glamūru un akcentējot klasisku šiku.

Brilles bez rāmjiem var padarīt vecāku

Patiešām, brilles bez rāmjiem piešķir sejai mazu kontrastu, kas var likt sievietei vizuāli izskatīties vecākai.

Šo briļļu minimālisms padara tās mazāk pamanāmas, kas tēlam var piešķirt zināmu neizteiksmīgumu un formalitāti. Minimālisma stila brilles bieži vien ir asociējas ar nobriedušāku stilu.

Brilles – spēle ar vecumu

Briļļu stils var padarīt tavu tēlu jauneklīgāku vai, gluži pretēji, likt izskatīties vecākai par saviem gadiem.
Bālas brilles, kurām trūkst izteiksmīguma vai unikālu iezīmju, padara tēlu vizuāli vecāku. Brilles bez rāmjiem īpaši vecina sievieti, jo tām trūkst kontrasta. Šādas brilles dāmas, visticamāk, izvēlas praktisku apsvērumu dēļ.

Lasi arī: Personības karma pēc dzimšanas gada, kas daudz ko izskaidros par tavu likteni

Lasi vēl: Kāpēc naktī kategoriski vajadzētu izvairīties no pulkstenī skatīšanās: par to daudzi klusē, tomēr tas ir jāņem vērā

No otras puses, stilīgas brilles, kas atbilst tavai sejas formai, var būt lielisks veids, kā tēlu padarīt jauneklīgāku. Brillēm rāmjos, kas izgatavoti no plastmasas vai metāla, parasti piemīt lielāks izteiksmīgums un dinamika.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Tā kā pamanāmākās novecošanās pazīmes uz sejas koncentrējas ap acīm, pareizi izvēlēti briļļu rāmji var likt sievietei izskatīties jaunākai, padarot viņas tēlu pievilcīgāku un svaigāku.

Ikvienai dāmai ir svarīgi izvēlēties briļļu rāmi, kas ir ērti valkājams un atspoguļo viņas individuālo stilu, sniedzot pārliecību par sevi jebkurā situācijā.

Ja tev noderēja šis raksts, dalies ar to sociālajos tīklos – būsim pateicīgi!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment