Britnija Spīrsa: fani šo ziņu nepacietīgi gaidīja 20 gadus un tagad tas ir noticis

90. gadu beigās un 2000. gadu sākumā topos dominēja ASV puišu grupa Backstreet Boys un Britnija Spīrsa (39). Viņu hiti, piemēram, “Everybody” vai “Oops I did it again”, joprojām izraisa to, ka ballīšu apmeklētāji skaļi un kliedzoši šturmē deju grīdu.

Fani ir gaidījuši 20 gadus, kamēr mega zvaigznes darbojas kopā. Divas desmitgades viņu fanu lūgšanām nekad netika atbildēts, Britnija un zēni nevēlējās kopīgi ierakstīt dziesmu. Līdz šim brīdim!

Lasi arī: “Brīnumu lauks” vadītājs Leonīds Jakubovičs pieprasa skaidrot, kur pazudusi viņa nauda

Šīs mūzikas ziņas ir jo iepriecinošākas: Britnija tiešām ir “savākusi” grupu ap Braienu Litrelu (45), Kevinu Ričardsonu (49), Hoviju Dorovu (47), Niku Kārteru (40) un Aleksandru Džeimsu Makleinu (42), lai pievienotos viņiem dziesmu “Matches” ierakstā.

 

Un te ir ko dzirdēt!

Šis skaņdarbs ir  2 minūtes un 51 sekundi garš, un izturīgiem faniem sniedz tieši to, kas viņiem nepieciešams: Britnijas sintezēto vokālu, lipīgo melodiju un mazliet basus. Jauki!

Backstreet Boys par dziesmas palaišanu savā Instagram lapā rakstīja: “Cik krāšņa diena … pēdējo 20 gadu laikā mums pastāvīgi jautāja par šādu sadarbību, un šodien ir tā diena!”

Un ko fani saka? Viņi ir septītajās debesīs! “Šī ir sadarbība, kas notika 2020. gadā! Vismaz kautkas labs beidzot!” vai “Es nevaru pārtraukt to klausīties. Mēs to tik ilgi gaidījām, ” teikts komentāros.

Britnija Spīrsa ir viena no veiksmīgākajām dziedātājām pēdējās desmitgadēs ar aptuveni 150 miljoniem paŗdoto ierakstu. Viņa 1998. gadā veica savu izrāvienu ar hitu “… Baby One More Time”.

Lasi arī: Dmitrijs nejauši izraka vecu lādi un dalījās savā atklājumā ar pasauli

Savukārt “Backstreet Boys” savu triumfa gājienu uzsāka dažus gadus agrāk. Pēc dibināšanas 1993. gadā viņi ātri nostiprinājās kā visietekmīgākā puišu grupa pasaulē. Viņas lielāko hitu vidū ir “Quit Playin ‘Games (With My Heart)” un “Everybody”.

Lūk dziesma:

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment