Britu sievietes “uzlabotā dizaina” vagīna teju atstāj viņas draugu bez locekļa

Bārtrama pati skaidro notikušo: “Likās ka tur būtu izauguši zobi. Viņa loceklis bija spilgti sarkans un no tā tecēja asinis. Uz palagiem izveidojās milzīgs sarkans traips. Pēcāk viņš uz mani lūkojās tā, it kā manas intīmās ķermeņa daļas būtu puķes-mušēdāji, bet viņa loceklis būtu par mata tiesu izsprukusi muša.”

Diemžēl pāris pāris mēnešus vēlāk izšķīrās un Bārtrama atkal pārtrauca intīmo dzīvi, vēlāk viņai nācās tikt galā ar nopietnām veselības problēmām. Sievietei 2015. gadā nācās izoperēt žultspūsli, kā arī izņemt plastmasas sietiņu, jo tas traumēja maksts sieniņu un izraisīja sepses infekciju.

Bārtrama papildina: “Arī es jutu to, ka ķirurģiskais materiāls kļūst ass kā nazis, nav brīnums, ka tas izplēsa gabalu no mana drauga locekļa.

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka jā!

Mani pārliecināja, ka tā ir vienkārša procedūra, kas izārstēs inkontinenci un sniegs pārliecību guļamistabā, tomēr tā izbojāja manu dzīvi.

Tā padarīja manu maksti par nāvējošu ieroci un piespieda manu dzīvi pārvērst celibātā. Tā varēja mani nogalināt. Priecājos, ka sietiņš ir izņemts, tomēr tas manu ķermeni padarīja par absolūtu haosu. Man visu laiku nākas izmantot urīna nesaturēšanai paredzētās paketes un gulēt uz absorbējošiem inkontinences palagiem.”

Avots: craveonline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment