Caur sacīkstēm pretī nākotnei Toyota Parīzes autoizstādē

img-5_tcm-3024-774540

Autobūves pasaulei ierodoties Gaismas pilsētā ar tās izcilo kultūras un inovāciju vēsturi, nav labākas vietas, kur Toyota prezentēt savu vīziju par nākotni, kā Parīzes autoizstāde. 

Prius Plug-in hibrīdam šajā autoizstādē piedzīvojot Eiropas pirmizrādi, nākotne no Toyota viedokļa izskatās jo spoža!

Hibrīdu pionieris

img-3_tcm-3024-774520

Iepazīsties ar 2. paaudzes Prius Plug-in hibrīdu – ievērojamu soli uz priekšu mūsu misijā radīt pašu pilnīgāko ekoautomobili. Ar uzlabotu efektivitāti, braukšanas veiktspēju un stilu, šis automobilis no elektrotīkla uzlādējamos hibrīdus paceļ jaunā līmenī. Tam ir ne vien divkāršots iepriekšējā elektroautomobiļa modeļa nobraucamais attālums, tas ir arī aprīkots ar veselu virkni pilnīgi jaunu tehnoloģiju – tostarp ar nobraucamo attālumu pagarinošo saules paneļu jumtu, divu motoru elektroautomobiļa piedziņas sistēmu un gāzu iesmidzināšanas siltumsūkņa gaisa kondicionēšanu –, kas padara to par īstu pionieri!

Smaida raisītājs

img-4_tcm-3024-774526

2017.gada atsvaidzinātais GT86 dāvā Parīzei daļu sava valdzinošā šarma un ir gatavs nākamgad iziet ielās. Pateicoties uzlabotajai stabilitātei, vadāmībai un reakcijai, tas sniedz aizraujošus braucienus un liek paātrināties Taviem sirdspukstiem! Vēl aerodinamiskāks un aprīkots ar sacīkšu režīmu, tas liks arī Tev justies kā sacensību trasē. Elegantāks nekā jelkad agrāk, GT86 neapšaubāmi raisīs smaidus braukšanas cienītāju sejās!

Neparasts elektroenerģijas piegādātājs

img-5_tcm-3024-774540

Šāgada futūristiskais piedāvājums ir ieņēmis TOYOTA FCV PLUS konceptautomobiļa formu. Kompakts nulles emisiju pilsētas automobilis – šis konceptautomobilis pats par sevi ir enerģijas avots. Stāvot stāvvietā, elektroenerģiju, ko tas ražo no ūdeņraža, ir iespējams nodot citiem automobiļiem vai vietējam elektrotīklam. Tu pat vari izņemt degvielas šūnu bloku, padarot tā tīro enerģiju īpaši pieejamu. Šis automobilis ir ne vien energoefektīvs – tā plašais salons nozīmē, ka ar to braukt ir īpaši patīkami.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment