Cilvēki atklāj pretīgākās lietas, ko izdarījuši darbavietā, netiekot atlaisti. Piemēram, kāds skolotājs aiz skolas stūra…

*

Viens no maniem pamatskolas skolotājiem kādu dienu izlēma neapmeklēt stundu, bet tā vietā doties smēķēt zālīti aiz skolas. Viņu pieķēra direktora vietnieks, kurš aizsūtīja viņu uz stundu galīgi salietojušos, un skolotājs klasei stāstīja, ka viņu, visticamāk, atlaidīs, ka tā ir mūsu vaina un ka mēs visi esam draņķi. Tomēr viņu neatlaida.

*

Es strādāju restorānā un mums bija HIV pozitīvs darbinieks. Reiz viņš sagrieza īkšķi ar nazi un ielika savu roku ledus aparātā virtuvē. Es biju šausmās un uzreiz par to informēju menedžeri. Ledus mašīnu nācās iztukšot un profesionāli dezinficēt. Ledus saindētājs nezaudēja darbu, ar viņu neviens pat īsti nerunāja par šo gadījumu. HIV pozitīvs vai negatīvs, tas, ko viņš izdarīja, bija briesmīgi.

*

Mans draugs Ziemassvētku darba ballītē piedzērās un pateica savam priekšniekam, ka viņš ir “amorāls draņķagabals, kurš pelnījis saķert sifilisu vai AIDS vai jebko, es nezinu, atšujies”. Viņu neatlaida.

Lasi vēl: Kā Maskavas ielā top iespaidīgais tirdzniecības centrs “Akropole” un kā tas izskatīsies (+FOTO)

*

Šis vīrietis organizācijā ieņēma diezgan augstu amatu. Pret viņu bija uzsākts tiesas process par seksuālu uzmākšanos, un bija 100% paredzams, ka viņš zaudēs – viņš bija tiešos vārdos sievietei pateicis, ka, lai saglabātu savu darbavietu un tiktu pie algas pielikuma, viņai ar viņu jānodarbojas ar seksu – turklāt viņš šos vārdus bija izteicis e-pastā. Visā seksuālās uzmākšanās tiesas procesu vēsturē nav bijis nepārprotamāka, vieglāk pierādāma gadījuma. Kompānijai priekšā bija lieli kompensācijas izdevumi.

Šis vīrietis ne tikai netika atlaists, bet viņu pat uzaicināja par galveno runātāju organizācijas sieviešu konferencē tiesas procesa norises laikā.

Avots: reddit.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment