Cilvēki šai sievietei lūdza nogalināt sevi, taču puisis uzskata, ka viņas noaugusī seja ir skaista! (+FOTO)

Almas draugs, Teilors (22), ar kuru viņa ir kopā jau 5 gadus, iepriekš palīdzēja jaunietei atbrīvoties no bārdas, tomēr viņš atklājis, ka tā nebūt neietekmē viņu attiecības. Viņš uzskata, ka tā ir “skaista” un “dabiska”.

Alma, kura dzīvo Bronksā, Ņujorkā, skaidro: “Mani ir saukuši par neglīteni un likuši man nosisties. Tāpat cilvēki ir teikuši, lai eju noskuju savu spalvaino pakaļu.

Esmu ievērojusi, ka cilvēki cenšas nofotografēt mani, bet tas man liek smieties un smaidīt. Zinu, ka tas nav nekas īpašs, tādēļ par to it nemaz nepārdzīvoju.”

Par spīti negatīvu komentāru saņemšanai internetā, kopš bārdas ataudzēšanas Alma pārliecinājusies, cik ļoti viņai ir svarīgs drauga atbalsts svarīgā lēmuma pieņemšanā.

Lasi vēl: Sieviete vairākas reizes pārgulēja ar trīs suņiem, NEZINĀDAMA, ka tas ir nelikumīgi!

“Kad tikko sāku audzēt bārdu, es paskatījos uz Teiloru un pajautāju, ko viņš darīs, ja audzēšu bārdu. Es biju pārliecināta, ka tas viņam traucēs. Bet viņš atbildēja, ka tie ir tikai mati, un tas ir pilnīgi normāli,” Alma skaidro.

Teilors papildina: “Viņa ir skaista, un bārda nebūt nenosaka to, kas Alma ir. Tie ir tikai mati un tiem nav nekāda sakara ar to, kā cilvēks jūtas.”

Alma, kad vēl skuva sejas apmatojumu

Policistisko olnīcu sindroms ir slimība, kas ietekmē sievietes olnīcu darbību, izraisot hormonu disbalansu ķermenī, tā bieži vien ir saistīta ar paaugstinātu veselības traucējumu risku, tai skaitā otrā tipa diabēta attīstību un paaugstinātu holesterola līmeni.

Alma saka: “Kad man par šo slimību paziņoja ārsts, es saku raudāt un domāju, ka tas ir kas ļoti slikts. Viņš izdvesa vārdu “slimība” un man šķita, ka es miršu, līdz pati nesāku pētīt PCOS cēloņus un sekas internetā.

Pirms aptuveni diviem vai trim gadiem es sāku justies pārliecinātāka par sevi. Es ar prieku lūkojos uz citām sievietēm, kuras ir apmierinātas ar savu ķermeni un izskatu.

Vēlos paziņot visām sievietēm, kurām diagnosticēts PCOS, ka tas nemaina dzīvi, tomēr, ja viņas vēlas ko mainīt sevī, tad arī tas ir pieņemami.

Es nevēlos mainīties. Iespējams, ka šo to mainīšu sevī, bet visā visumā esmu apmierināta ar to, kāda esmu!”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment