Cilvēki visā pasaulē sašutuši ŠĪ mednieka ricībās dēļ

tulku-lacis

Baumars, kurš ir fitnesa uzņēmuma īpašnieks dzirdams sakām: “Nespēju noticēt, ka tas tikko notika. Esmu paveicis ko tādu, ko neviens cits šajā pasaulē nav izdarījis. Es sadūru lāci ar šķēpu, turklāt to visu nofilmēju.”

Vēlāk viņš apraksta, ka izgudrojis letālu nonāvēšanas ierīci. Vendija Higinsa, kura pārstāv Starptautisko humāno sabiedrību, apgalvo, ka video ir “traģisks piemērs, kurā redzami nedomājoši un asinskāri ļaudis”.

Nabaga lācim nebija ne mazāko izredžu, tas tika apzināti pievilināts ar ēdienu un tad nežēlīgi izvēlēts par upuri. Ir šaušalīgi redzēt šī mednieka sajūsmu par nodarīto, viņa gaviles ir atbaidošas, pat citi mednieki nosoda viņa rīcību un distancējas no tās. Dzīvnieki nav trofejas, lāči un citi brīnišķīgi šīs pasaules dzīvnieki ir jāaizstāv, nosodot egoistiskas brutalitātes aktus.

tulku-lacis_2

Baumars centās oponēt nosodījumam: “Pirmkārt un galvenokārt, medīšana ar šķēpu dod dzīvniekam iespēju aizbēgt, galu galā, ētisks nonāvēšanas attālums ir 9 metru robežās. Šķēps, kuru izmantoju ir divus metrus garš un ļoti ass. Ar to dzīvnieks tiek īpaši ātri nonāvēts, ātrāk nekā izšaujot bultas. Manis sadurtais lācis paskrēja uz priekšu tik vien kā 50 metrus un tad nomira, tas ir tik humāni un ētiski, cik vien iespējams. Ticiet man, neviens nerūpējas par ētiku un humānumu tik ļoti kā mēs mednieki, it īpaši es pats.Ja es būtu vēlējies vienkārši nonāvēt lāci, es izmantotu bisi un stāvētu 500 metru attālumā no tā.”

Baumans uztur YouTube kontu, kurā gan viņš, gan viņa sieva nofilmēti nošaujam un nonāvējam dažādus dzīvniekus.

Lūk arī video:

https://youtu.be/BGV7bXNvRSE

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment