Daudzi vīrieši iekļauj šādus foto iepazīšanās profilos – un tas smagi samazina viņu izredzes

efesaw

Mūsdienās arvien lielāku lomu cilvēku mīlas dzīvē ieņem interneta iepazīšanās portāli un aplikācijas. 

Bet arī iepazīšanās tajās nav viegla – ir vīrieši, kas saņem daudz ziņu un skatījumi, kamēr citi nespēj piedabūt nevienu sievieti atbildēt viņu vēstulēm, neskatoties uz to, ka visā visumā ir lieliski puiši.

Kā panākt to, ka tu arī savā Tinder vai citas vietnes vai aplikācijas profilā izskaties pēc tā koptā, piedzīvojumu kārā, sportiskā, iejūtīgā, finansiāli neatkarīgā, atjautīgā, radošā un praktiskā, smieklīgā, laipnā, godīgā cilvēka, kas tu it kā esi? Dažreiz tas ir daudz grūtāk nekā šķiet, un, par spīti pūliņiem, tik un tā nekādi neizdodas…

Neuztraucies! Ir pāris ļoti vienkārši noteikumi, no kādu bilžu publicēšanas izvairīties. Tev noteikti nemaz nebija ne jausmas, ka sievietēm nepatīk šādas bildes un ka tādu iekļaušana tavā profilā, visticamāk, arī ir galvenais iemesls, kādēļ neviena tev neraksta…

Lai uzzinātu, ko nekad NEIEKĻAUT savā iepazīšanās profilā, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Janis</cite>

    Kadu sudu es tikko izlasiju?

  • <cite class="fn">Zaiga</cite>

    Ceļojums uz Austriju? Vai Parīzi? Romu, Milānu? Bet varbūt tepat Latvijā? Dzīve ir pārāk īsa, lai brīvdienās sēdētu mājās. Mosties, celies un dodies ārā. Tepat, mūsu skaistajā Latvijā ir vietas, kuras liek elpai aizrauties.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, aizbraukt kārtīgā ceļojumā vismaz reizi dažos gados. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

Leave a Comment