Dažādi veidi kā glābt savu laulību un dzīvi pie reizes

1. Atbrīvojies no visa negatīvā

Nesaki savai sievai neko pārmetošu, nekritizē viņu. Un viss noskaidrosies, tu pat nevari iedomāties, kā izmainīsies tava dzīve, ja mainīsi savu redzes loku.

2. Pēdu masāžā rada brīnumus, galvas masāža – pienācīga izeja no jebkuras situācijas.

3. Nesūdzies! Tev kaut ko no viņas vajag? Palūdz.

4. Uzraksti viņai vēstuli – uz papīra. Vēstule rakstīta ar roku sniedz vairāk mīlestību un rada daudz labākas attiecības ar mīļoto, nekā sms un citi elektroniskie saziņas līdzekļi.

5. Noskatieties kopā TO video. Sekss kā paņēmiens nespēs atrisināt problēmas. Konfliktu atrisināšana gultā nav īstais atrisinājums.

6. No sākuma vienkārši uzklausi. Kad sieviete sūdzas, ka darbā iet tik slikti, neignorē viņu, bet izprašņā viņu līdz pēdējam sīkumam par viņas problēmām.

7. Spied uz podziņām, kas viņai patīk. Atceries trīs lietas, kuras tavai draudzenei patīk: piemēram, biezpiena torte, dzeltenas tulpes, mīļāko saldējumu. Būs nepieciešams, lai viņu pārsteigtu.

8. Saklāj gultu un izmet ārā viņas rotaļlietas. Pasaki savai sievai, ka mantiņām ir jāatrodas citā vietā, ka uzmanību jāvelta savam mīļotajam.

9. Vienmēr centies pārvērts vārdu “Tu” uz “MĒS”.  Attiecības ir labākas tiem pāriem, kas jūtas kā viens vesels.

10. Aizejiet uz kino un vēlāk papļāpājiet. Pārim jāskatās filmas par sieviešu un vīriešu attiecībām, līdz ar to pāris viens otru vairāk saprot un šķiršanās daudzums sarūks. 

11. Nebļauj strīda laikā. Tas sarunu veikt daudz racionālāk.

12. Dariet kopā dažādus niekus. Pāri kas nodarbojas kopā ar kaut ko jaunu un vēl nebijušu ir daudz laimīgāki. Galvenais lai abiem ir interesanti.

 

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment