Dīvainākais fetišs! Par ko maksā šai mazajai blondīnei?

Odeta, kurai ir 25 gadi un ir 156 centimetrus gara, pelna savu iztiku pavisam neierastā veidā. Viņa ir modele, bet ne parasta modele, jo viņai tiek maksāts par to, ka viņa tiek saspiesta starp vēl pāris modelēm, kuras ir ievērojamāki lielākas un smagākas par Odetu.

Viņa atzīst, ka reizēm viņai nākas baiļoties par savu dzīvību, jo nākas aizturēt elpu ilgāk par minūti, lai viņa netiktu saspiesta līdz nāvei.

Ar šo neparasto nodarbošanos viņa jau ir nopelnījusi 120,000 britu mārciņas, pateicoties simtiem tūkstošu vīriešu un sieviešu no visas pasaules, kuriem patīk baudīt šāda veida “mākslu”.

Mazā fetiša modele jau vairākus gadus ir kopā ar 37 gadus veco vīrieti un apgalvo, ka viņu pašu arī uzbudina, brīdis, kad viņu saspiež. “Man tas patiesi patīk! Tās ir neikdienišķas sajūtas un tu nekad neesi 100% pārliecināts, ka tev neradīsies kādi veselības bojājumi,” stāsta Odeta.

petit2

“Es izbaudu, kad es esmu ielenkta, saspiesta un kustību brīvība ir ierobežota. Tas ir kas pilnīgi pretējs klaustrofobijai. Reiz man virsū uzgūlās sieviete ar milzīgākajām krūtīm, kādas es biju redzējusi. Tā bija pirmā reize, kad es tiešām domāju, ka varbūt šī būs mana pēdējā fotosesija, bet es tik un tā to ļoti, ļoti izbaudīju un es biju pilnīgi mierīga,” fetiša modele dalās ar savu pieredzi.

Viņai ir strikta diēta un viņa nodarbojas ar peldēšanu, jo tas palīdz Odetai saglabāt savu labo fizisko formu un ilgstoši aizturēt elpu. Viņa pirmo reizi sāka strādāt par modeli 19 gados, kad to palūdza viņas mākslas studiju kursa biedri. Viņai ļoti iepatikās pozēt kailai un viens no viņas kursa biedriem ieteica pamēģināt modeles karjeru fetiša jomā.

Kāds fans pēc pāris gadiem viņai ieteica ievietot video savā mājaslapā, kur viņa tiek saspiesta starp daudz lielākām sievietēm. Odeta to pamēģināja un saprata, ka tas ir ļoti populārs fetišs, par kuru cilvēki ir gatavi ļoti labi samaksāt.

petit1

Pēc laika viņa pameta mācības universitātē, lai nodarbotos tikai ar modeļu biznesu. Odeta ir ļoti apmierināta ar sava darba izvēli, viņa dodas regulāros atvaļinājumos uz kūrortiem un ir nopirkusi māju ar 3 guļamistabām. “Tas ir dīvains darbs, bet es to mīlu!” tā Odeta par savu profesiju.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ŠAUSMIS.</cite>

    Kas pa gaļasmaisiem!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    fuuu

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Diezgan brangi tauku blāķi. Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment