Dīvaini! Atklāts, ka sievietēm pievilcīgāki liekas vīrieši, kuri ēd šo ēdienu

Tie, kuri apgalvo, ka nav labi ēst ķiplokus randiņā, kļūdās.

Protams, tava elpa, visticamāk, odīs pēc ķiplokiem, bet, saskaņā ar jaunu pētījumu, tas nemaz nav nekas slikts. Šajā pētījumā atklājās, ka tas, ko puiši ēd, ir tieši saistīts ar to, cik pievilcīgi viņi šķiet citiem. Un acīmredzot sievietēm patīk ķiploki. Jo vairāk, jo labāk.

Pētījuma laikā 42 vīriešiem deva ēst ķiplokus trijos veidos: divas daiviņas ar maizi un sieru, četras daiviņas ar maizi un sieru vai četras daiviņas kapsulu formā. Dalībniekiem bija jāvalkā uzsūcošie plāksteri uz visa ķermeņa 12 stundu garumā.

Pēc tam šie plāksteri tika piedāvāti 82 sievietēm, kurām lūdza tos paošņāt un novērtēt to smaržu pēc pievilcības un intensitātes.

Pārsteidzošā kārtā par vispievilcīgākajiem tika atzīti tie divu veidu plāksteri, kuri nāca no vīriešiem, kuri bija ēduši 4 ķiploku daiviņas.

Kāpēc tā? Pēc pētnieku domām smarža, kas rodas no vīrieša ķermeņa pēc ķiploku ēšanas liecina par labu veselību, kas neapzināti izraisa pozitīvu attieksmi no pretējā dzimuma puses.

Tā kā ķiploki satur daudz antioksidantu, imunitāti stimulējošu vielu, kā arī palīdz cīnīties pret kardiovaskulārajām slimībām un vēzi, ir dabiski, ka cilvēki neapzinoties dod priekšroku šādām smaržām. To var izskaidrot ar evolūciju – dabiski mēs izvēlamies partnerus ar labāku veselības stāvokli.

 

Tāpēc – ēd vairāk ķiploku un nekaunies par to!

Avots: mindbodygreen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment