Viņš dzeramnaudā atstāja 1000 dolārus, bet nākamajā dienā izdarīja ŠO!

US-Dollars

Vīrietis ieturēja maltīti, kuras cena bija apmēram 50 eiro, un tā bija tik laba, ka viņš gribēja par to pateikties, atstājot ievērojamu dzeramnaudu. Viesmīle, ieraugot vairāk nekā 1000 eiro lielo dzeramnaudu, bija ļoti laimīga. Viņa to pastāstīja savam priekšniekam.  Viņš arī bija priecīgs, bet, saglabājot vēsu prātu, lika dzeramnaudu saglabāt līdz rītam. Protams, bieži tiek lasīti raksti, ka kāds labdaris, atstājis lielu dzeramnaudu, gribot palīdzēt, vai arī no citu viesmīļu pieredzes, ka tiek atstātas dzeramnaudas, taču tās nekad nepārsniedz pāris simtu robežu.

Customer-paying-his-bill-to-a-waitress

Un uzmini nu, kas notika nākamajā diena? Restorāna ieradās šis dāsnais klients un, galīgi nosarcis, lūdza atgriezt viņa naudu.  Viesmīle stāsta: ”Viņš  atvainojās un atzina, ka bijis piedzēries, Viņš neesot zinājis, ka atstāj dzeramnaudā visu savu naudu. Vīrietis esot gribējis atstāt dzeramnaudu tā, lai kopā sanāktu 100 eiro, bet tā vietā atstāja 1000”.

Restorāna īpašnieki stāsta:

Mēs esam atvērti tikai 3 gadus, bet šajā laikā mūsu restorāna notikušas daudzas brīnumainas lietas. Šī noteikti būs viena no tām, kuru mēs vienmēr atcerēsimies ar smaidu. Tas varbūt izklausīsies smieklīgi un nesaprotami, bet mums nebija nekādu problēmu klientam atgriezt viņa naudu.

Labi, ka viss beidzās labi. Kungs noteikti tagad kādu laiku būs piesardzīgāks ar to, cik daudz naudas atstāj, lai šādi brīži vairs negadītos.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment