Ēd šos produktus, lai izvadītu nikotīnu no sava organisma

how-to-clean-your-lungs-600x372

Nikotīns ir iedarbīgs neirotoksīns ar narkotiskām īpašībām. Mazās koncentrācijās izraisa atkarību un ir viens no galvenajiem atkarības nosmēķēšanas veidotājiem.

Smēķētājiem, kas pieraduši pie nikotīna mikrodozām, tas izraisa atslābināšanos, nomierina, rada vieglu eiforiju un paaugstina modrību.  Neskatoties uz dažādajiem brīdinājumiem par smēķēšanas kaitīgumu un aizliegumiem, arvien vairāk cilvēku izvēlas smēķēt. Tā organismā nonāk liels daudzums dažādu toksīnu un arī pats nikotīns, kas atstāj negatīvas sekas uz cilvēka organismu.

Ja tu smēķē, tad tev ir jāzina, ka ar dažādu augu, dārzeņu un augļu palīdzību ir iespējams uzvadīt nikotīnu no organisma.

 

1. Brokoļi

Tā sastāvā ir daudz B5 un C vitamīni. B grupas vitamīni ir atbildīgi par dažādu svarīgu organisma procesu regulēšanu. Brokoļu lietošana atjaunos C vitamīna līmeni, kas pozitīvi ietekmē vielmaiņu un aizsargā tavas plaušas no nikotīnā esošajiem toksīniem.

2. Apelsīni

Šis citrusa auglis, kura sastāvā ir liels daudzums C vitamīna, kas mazina stresu un uztraukumu, ko rada atkarība no nikotīna.

Lasi arī: Šo 6 zodiaka zīmēs dzimušo dzīvēs 2019.gadā gaidāmas būtiskas pārmaiņas

3. Spināti

Spināti satur folsābi, kas ir dzīvībai svarīgs vitamīns, kas nepieciešams imūnās un asinsrites sistēmu attīstībai un veicina nikotīna izvadīšanos no organisma.

Īpaši ieteicams lietot uzturā pēc smēķēšanas atmešanas, lai tiktu galā ar atmešanas simptomiem, vēlmi pēc nikotīna.

 

Pastāv daudz dažādu ēdienu ar kuru palīdzību to var izdarīt, spied tālāk, lai uzzinātu pārējos 7 ēdienus 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment