Es sievai slepus uzdāvināju lielu ziedu pušķi – kad atnācu mājās, ziedus neredzēju un sapratu…

Es vispār dodu priekšroku dāvanu dāvināšanai, nevis to saņemšanai. Palūdzu kurjeram nofotografēt mirkli, kad sieva saņem ziedu pušķi, lai man paliek atmiņā notikums.

Tas arī tika paveikts. Man kurjers apstiprināja, ka viņa patiešām ir saņēmusi ziedus. Es tajā vakarā steidzos mājās, lai redzētu savas mīļotās sievietes laimīgās acis. Bet mājās ziedu nebija….

Es uzreiz nemetos virsū sievai un neprasīju kur ziedi, jo  sapratu, ka tam visam ir kāds pamats. Es viņu pazīstu pietiekami labi, lai zinātu, ka viņa man nestāsta visu patiesību.

Es nolēmu pārbaudīt viņas tālruni, vai tajā nav ziņojumu. Tajā brīdī, lai gan es zināju, ka tas nav smuki, es neredzēju citu izeju. Un es redzēju vēstuli no vīrieša vārdā “VM” savai sievai. Viņa bija rakstījusi viņam par ziedu saņemšanu, domādama, ka tie ir no viņa.

Lasi arī: 5 sieviešu vārdi, kas visu dzīvi piesaista vienas vienīgas problēmas un bēdas

Sieva nolēma aizvest ziedus uz mammas dzīvokli, jo vīrietis viņai neatbildēja. Viņa nolēma aizvest ziedus prom, lai nebūtu jāatbild uz maniem jautājumiem… Acīmredzot sievietes prāts tā darbojas. No sarakstēm es sapratu, ka mana sieva mani krāpj jau pēdējo pusgadu.

Kad mana šķiršanās bija pabeigta, es. ar laba advokāta palīdzību, varēju paturēt automašīnu un dzīvokli. Mana sieva saņēma nelielu naudas kompensāciju.

Es gan neesmu gatava uzsākt jaunas attiecības, jo pagaidām nespēju atkal uzticēties sievietēm.

 

Arī interesanti: 2022. gada oktobra vidū četrām zodiaka zīmēm būs priecīgas pārmaiņas un veiksme

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment