Es vāru bietes tikai 15 minūtes, nevis gaidu veselu stundu. Mana vecmāmiņa šo triku izmanto jau gadiem

 

Es esmu apguvusi vēl vienu gatavošanas metodi, strādājot kā pavārs restorānā.

Triks ir tāds, ka to cep cepeškrāsnī. Strādājot restorānā, mēs vienmēr gatavojām šādi bietes salātiem – tie izrādās ļoti piesātināti tumšā krāsā, kā arī neticami sulīgi un garšīgi.

Tiks nomazgāti zelta dušā: Globa prognozē dimanta svītru četrām zīmēm jau no 25. aprīļa

Bietes rūpīgi jānoslauka un jānomazgā, pēc tam jānovieto uz folijas loksnes. Virsū jāieliek augu eļļa un jāpārkaisa ar sāli. Pēc tam rūpīgi jāiepako, lai eļļa nenoplūst, un jānovieto uz cepešpannas. Bietes jāceļ uz 180 grādiem iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un jāceļušas 1 stundu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Lasi vēl: Karaliskie kartupeļu salāti, kas iekaros ikviena vīrieša sirdi. Dāmas, palutiniet savus mīļotos ar šo gardumu – viņi būs sajūsmā!

Kapēc cilvēki izmanto bietes salātos:

Bietes ir populārs sastāvdaļa salātos, jo tās ir garšīgas, veselīgas un piešķir salātiem krāsainu un izteiksmīgu izskatu. Dažādu krāsu un formu bietes dod iespēju radīt dažādus un estētiski pievilcīgus salātu dizainus.

Turklāt bietes ir bagātas ar vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem, kā arī tās pievieno salātiem papildu tekstūru un saldumu. Tāpēc cilvēki bieži izmanto bietes, lai padarītu savus salātus interesantus un barojošus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment