FOTO: izskatās pēc parastiem ādas izstrādājumiem, taču ieskatieties vērīgāk! Ar vājiem nerviem neskatīties!

Mūsu redakcija šodien piedāvā ielūkoties apģērbu kolekcijā, kuras autori ir Kailija Arena un Tobijs Barona. Kolekcija izskatās kā darināta no cilvēka ādām. Vēlreiz, lūgums tiem, kuriem ir vāji nervi, šo labāk neskatīties.

Dizaineri savu kolekciju nosauca “Gīns” par godu iepriekš minētajam sērijveida slepkavam, kurš izrādās bija arī nekrofils un līķu zaglis. Savulaik Gīns bija vispopulārākais sērijveida slepkava ASV vēsturē.

Ir grūti iedomāties, tieši kādi nodomi bijuši dizaineriem, kad viņi izgatavoja šos apģērbus un aksesuārus. Protams, tie nenoliedzami ir ļoti oriģināli un noteikti patiks tiem, kuri ļoti vēlas izcelties pūļa vidū. Bet ko lai izjūt cilvēks, kurš nēsā šāda veida apģērbu un aksesuārus?

Lasi vēl: Nu jau PETA vēršas pret spēļu figūriņām. Tas ir pilnīgs absurds!

Edvards Teodors Gīns tika atzīts par garīgi nepieskaitāmu un viņu uz mūžu ieslodzīja cietuma veida psihiatriskajā slimnīcā. Taču pat visi šie aspekti netraucēja cilvēka ādas izmantošanai kļūt par modes tendenci.

Visa dizaineru kolekcija ir roku darbs. Par laimi, kolekcijas tapšanā netika izmantota īsta cilvēku āda, bet gan latekss, silikons un dažādi audumi.

Šādu apģērbu iegādāties var jebkurš, jo tas ir plaši pieejams internetā. Jautājums paliek tikai viens – cik daudzi vēlēsies nēsāt ko tādu, par kā iedvesmu kļuva sērijveida slepkavas psihisko traucējumu “darba auglis”?

Noteikti dalieties ar saviem iespaidiem komentāros, jo mums neliekas, ka šī kolekcija ir tiešām pieņemama mūsu sabiedrībā. Un ko jūs par to domājat?

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment