FOTO: Šī ir, iespējams, skaistākā tumšādainā sieviete pasaulē; Liks aizrauties elpai!

Atbildot Facebook postam par viņas iesaukām: “Tumšā”, “nakts meita”, “zvaigžņu māte” – Koudija teic, ka bērni saukuši viņu visdažādākajos vārdos, domājot, ka viņa jutīsies slikti par savu ādas krāsu, bet “uzminiet nu, man patika visas savas iesaukas, un es viņiem parādīju, cik ļoti man bija vienalga, ko viņi par mani domā.” Un tieši šāda attieksme padara šo meiteni vēl īpašāku.

khoudia-diop-melanin-goddess khoudia-diop-melanin-goddess2-600x600 khoudia-diop-melanin-goddess3 khoudia-diop-melanin-goddess4-600x401

Ādas balināšana Āfrikas valstīs ir liela problēma; miljoniem sieviešu lieto ādu balinošus krēmus, lai sasniegtu, viņuprāt, skaistuma ideālu, ko diktē Eiropas standarti. Satraucošā pētījumā atklājās, ka 75% Nigērijas sieviešu lieto ādu baltinošus produktus, kam seko 59% Togo sieviešu un 35% sieviešu Dienvidāfrikā.

khoudia-diop-melanin-goddess5 khoudia-diop-melanin-goddess7-600x538 khoudia-diop-melanin-goddess8-600x410

Koudija ir viena no sievietēm, kura lauž stereotipu, ka tikai gaišādainas sievietes var būt skaistas, un māca arī citām sievietēm pieņemt sevi un justies komfortabli savā ādā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment