Frizūras sievietēm “pēc”. Kas ir labāk: pelēki vai krāsoti mati

Lai sirmi mati izskatītos kopti, ieteicams regulāri lietot speciālus šampūnus sirmiem matiem. Šie šampūni uzlabo matu izskatu, novērš matu dzeltēšanu, padara matus gludākus un spīdīgākus. Ārzemēs daudzas sirmgalves lieto šādus šampūnus, kas padara viņu matus skaistus un pamanāmus.

Lasi vēl: Bagāti vīrieši vienmēr izvēlas šīs sievietes: nosauktas 2 Zvaigžņu zīmes

Jāatzīmē arī tas, ka sudrabaini mati var izskatīties pavisam citādi, ja seja saglabā jaunību. Īpaši tas attiecas uz modīgi krāsotiem sirmiem matiem, kas šobrīd ir modē.

Ilgu laiku es pati veicu sakņu krāsošanu mājās, bet pēc tam pārgāju uz krāsošanu salonā. Lai gan es domāju pārtraukt krāsošanu un izaudzēt sirmos matus, mans stilists mani pārliecināja turpināt. Viņš uzskata, ka spilgts izskats man piestāv, tāpēc es turpinu krāsot matus.

Ir svarīgi atcerēties, ka, ja esat izvēlējies nēsāt sirmu krāsu, svarīga ir jūsu kopšana. Jūsu matiem jābūt perfekti ieveidotiem, jums nepieciešams glīts grims, stilīgas rotaslietas un apģērbs, lai neradītu “vecas dāmas” tēlu. Diemžēl šādi gadījumi ir diezgan izplatīti.

Es esmu brunete, bet nesen nolēmu matus nedaudz izgaismot. Profesionāli stilisti, tostarp Holivudas stilisti, iesaka nobriedušām sievietēm izvēlēties matu krāsu par dažiem toņiem gaišāku nekā viņu dabiskā krāsa, lai maigi paslēptu grumbas. Pārāk tumši toņi var izcelt ar vecumu saistītās izmaiņas. Protams, ja vēlaties, varat kļūt par blondīni – daudziem tas izdodas.

Zemāk pievienotajās fotogrāfijās redzamas gados vecākas sievietes ar sirmiem un krāsotiem matiem. Spriediet paši, kura no viņām izskatās jaunāka un pievilcīgāka.

Lasi vēl: Zupa ar nūdelēm, pirmo reizi izmēģināju kafejnīcā, tagad gatavoju pati (iznāk lēti un vienkārši)

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Katrs izvēlas pats: nēsāt sirmus vai turpināt krāsot matus. Es joprojām esmu starp pēdējām. Viss ir atkarīgs no jūsu pašu vēlmēm!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment