Nosauktas suņu šķirnes, pie kurām netīrumi līp kā pie medus

Pirms ņemt kādas šķirnes suni savā mājoklī, jāņem vērā, ka daži suņi ir īsts dubļu magnēts: viņi nekad nepaies garām peļķei tajā neiekāpjot.

Eksperti ir izveidojuši to suņu šķirņu top 10 sarakstu, kuru saimnieki pastāvīgi sūdzas par sava suņa mīlestību pret ielas dubļiem.

Bārdainie kolliji. Tikko jūs domājat, ka esat nomazgājis visus netīrumus no savas bārdainā kollija, tā pēkšņi saprotat, ka brīnišķīgajā kažokā slēpjas vēl vairāk netīrumu. Un to jūs uzzināsiet, kad suns vārtīsies pa jūsu paklāju.

Jorkšīras terjers. Jorkšīras terjera kažoks uzsūc netīrumus kā sūklis.

Sanbernārs. Šāda izmēra sunim ir liela ķermeņa “virsma”, uz kuras netīrumi var pieķerties. Šie maigie milži mīl būt netīri.

Borderkollijs. Šie brīnišķīgie aitu ganu suņi droši vien labprāt dzīvotu dubļos, ja vien varētu.

Leonbergers. Šis ir suns, kas mīl dabu, mīl garus pārgājienus un mīl savākt daudz “dabas” šo pārgājienu laikā.

Miniatūrais pinčers. Daudzi pinčera saimnieki ir sev jautājuši, kā tik mazs suns var būt tik ļoti netīrīties. Šie suņi pastaigas laikā nevienu netīrumu nelaiž garām.

Kokerspaniels. Patiesībā ir divas dažādas kokerspanielu šķirnes – amerikāņu kokerspaniels un angļu kokerspaniels. Taču abas mīl netīrumus.

Lasi vēl: Salāti ar grauzdētiem redīsiem: neparasta pavasara ēdiena recepte

Bernes ganu suns. Šī šķirne tika radīta darbam – īpašuma apsardzei, mājlopu ganīšanai vai ratiņu vilkšanai. Un šis suns patiešām ir gatavs parādīt, ka nebaidās no netīra darba. Vai vismaz netīrumu, tas ir skaidrs.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Basets. Šķiet, ka viņš paspēj nosmērēties, pirms vēl iziet ārā.

Bīgls. Kā pierunāt bīglu lēkt dubļu peļķē? Vienkārši aizliedziet viņam to darīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment