Futbola zvaigzne izdara pašnāvību, kas pārsteidz ikvienu – viss ir bijis detalizēti izplānots!

Hernandess savā cietuma kamerā decembrī tika atrasts pakāries, izmantojot gultas palagu un loga aili. Viņam uz pieres ar marķieri bija uzrakstīts citāts no Bībeles (“For God so loved the world that he gave his one and only son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life”), grīda bija ieziesta ar ziepēm, lai gadījumā, ja viņš pēdējā brīdī pārdomātu, pats sevi vairs nevarētu izglābt. Durvīs bija atrasti kartona gabali, kas nedaudz aizturētu cietuma uzraugu iekļūšanu kamerā, kuri, iespējams, censtos viņu izglābt.

Viņa nāve ir galēji apstiprināta kā pašnāvība, jo tobrīd viņa kamerā iekļūt nevienam nebija iespējams – durvis nebija uzlauztas. Nelaiķa Hernandesa līgava ar bērniem jūtas satriekti par šādu izmeklēšanas rezultātu.

Lasi vēl: Aviokatastrofā izdzīvojušais futbolists pagaidām nedrīkst zināt patiesību par komandas biedru likteni

Viņš jau kādu laiku savas mantas bija atdevis citiem ieslodzītajiem, un vienīgais, ko viņš savā kamerā atstāja, bija Bībele. Bībelē izmeklētāji atrada 3 Hernandesa rakstītas zīmītes – uz katras no tām bija izrakstīti citāti no Bībeles. Tas aicina domāt, ka šim solim viņš gatavojās vairākas nedēļas.

Ārons savā cietuma kamerā pavadīja nedaudz mazāk nekā nedēļu pēc tam, kad viņam bija piespriests cietumsods par līdzdalību 2 vīriešu slepkavībā. Šis tiesas process ilga no 2015. gada.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment