Atceries grupu “Backstreet Boys”? Apskaties, kā puiši izskatās tagad!

attends the premiere of Gravitas Ventures' "Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of"   at  on January 29, 2015 in Hollywood, California.

 

2000. gadā, pēc albumā “Black and Blue” izdošanas devās pārtraukumā, taču vairākas reizes ir atgriezušies, 2013. gadā ar albumu “In A World Like This” un 2015. gadā ar dokumentālo filmu “Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of”. Cik zināms, arī pašlaik viņi strādā pie albuma, taču puiši ir aizņemti ar savu privāto dzīvi un neatkarīgiem projektiem, tāpēc vairs nav tik daudz laika, ko veltīt grupas darbam.

attends the premiere of Gravitas Ventures' "Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of"   at  on January 29, 2015 in Hollywood, California.

 

Niks Kārters

Niks ir izdevis trīs ne Backstreet Boys albumus, vienu salīdzinoši nesen 2014. gada kopā ar Jordanu Naitu “Nick & Knight”, vienlaikus devies tūrē ar studijas albumu un Backstreet Boys, piedalījies arī divos realitātes šovos “House Of Carter”(Kārteu māja) 2006. gadā un “I (Heart) Nick Carter”(es (sirds) iku Kārteru) 2014. gadā.  Niks 2014. gadā apprecējās ar savu ilggadējo draudzeni Lorēnu Kitu.

 

 

 

HOLLYWOOD, CA - JANUARY 29:  Singer A.J. McLean attends the premiere of Gravitas Ventures' "Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of"   at  on January 29, 2015 in Hollywood, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

 

AJ McLeans

Aj ir izdevis vienu solo albumu “Have it all”  2010. gadā, kā arī vairākus singlus. 2011. gada  viņš apprecējās ar Rošelu Diēnu Kardisu, un 2012. gadā viņiem piedzima meita, kuru viņi nosauca par Avu .

 

HOLLYWOOD, CA - JANUARY 29:  Singer Howie Dorough attends the premiere of Gravitas Ventures' "Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of"   at  on January 29, 2015 in Hollywood, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

 

Hovijs Dorogs

2011. gadā viņš izdeva vienu solo albumu “Back To Me”, un devās tūrē kopā ar Britniju Spīrsu, kur bija kā koncerta iesildītājs. Viņš ir strādājis arī kā producents tādiem mūziķiem kā Džordžs Nozuka un Katelina Tārvere, kā arī ir bijis menedžeris grupai Neverest.  Hovijs ir arī nekustamo īpašumu speciālists, un ar brāli kopā Džonu radījis nekustamo īpašumu kompāniju. 2007. gada viņš apprecējās ar savu ilggadējo draudzeni Leitu Boniello, un viņiem ir divi bērni, sešus gadus vecais Džeims un divus gadus vecais Holdens.

 

HOLLYWOOD, CA - JANUARY 29:  Singer Kevin Richardson attends the premiere of Gravitas Ventures' "Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of"   at  on January 29, 2015 in Hollywood, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

 

Kevins Ričardsons 

Viņš oficiāli grupu pameta 2006. gadā, taču tāpat ik pa laikam piedalījās grupas koncertos, līdz atkal oficiāli atgriezās grupā 2012. gadā. Viņš ir ierakstījis vairākus filmu mūzikas celiņus, izveidojis arī solo albumu, bet diemžēl tas netika izdots. Kevins ir arī labs aktieris un  piedalījās mūziklā “Chicago”, no 2003. līdz 2009. gadam piedalījies arī vairākās filmās, piemēram, “Love Takes Wing”, “The Casserole Club” . 2000. gadā viņš apprecējās ar Kristīni Keju Vilitu, un viņiem ir divi dēli Meisons un Maksvels.

 

HOLLYWOOD, CA - JANUARY 29:  Singer Briean Littrell attends the premiere of Gravitas Ventures' "Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of"   at  on January 29, 2015 in Hollywood, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

 

Brajens Littrells

Viņš ir izdevis kristīgā popa albumu “Welcome Home” 2006. gadā. 2000. gadā viņš apprecējās ar modeli/aktrisi Leigtannu Vellasu, un viņiem ir piedzima dēls, kuru viņi nosauca par Bailu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment