Horoskops 2024. gada janvārim visām zīmēm: kam Zaļais pūķis dos veiksmi un naudu

Eksperti prognozē, ka janvārī zvaigznes piepildīs mūsu dzīvi ar interesantiem notikumiem, tāpēc jums nebūs garlaicīgi. Pūķa enerģijas iespaidā daudz interesantu piedāvājumu saņems radošo profesiju pārstāvji, kā arī tie, kuru darbs saistīts ar ceļošanu. Planētu izvietojums janvārī liek domāt, ka kļūsi izlēmīgāks un riskantāks. Šīs īpašības ļaus jums veikt svarīgas izmaiņas jūsu dzīvē. Tāpēc esiet drosmīgi, vēloties Jaunajam gadam.

Janvāra pirmā puse palīdzēs pārdomāt un analizēt savus dzīves mērķus. Šis periods arī ļaus pareizi noteikt savas karjeras prioritātes. Mēneša otrā puse ir lieliski piemērota, lai noteiktu īsākos un efektīvākos veidus, kā sasniegt savus mērķus. Mīlētājiem būs ļoti labs mēnesis, gaisā virmo romantiskas noskaņas, sapņi piepildās, atzīties savās jūtās šādā vidē ir viegli un patīkami. Tajā pašā laikā der atcerēties, ka šobrīd nav īstais laiks spontānām pārmaiņām, jo ​​Pūķim nepatīk atkāpties. Šajā periodā pieņemtos lēmumus vairs nevar atskaņot vai atcelt.

Kurām zodiaka zīmēm planētas dod priekšroku 2024. gada janvārī?

Janvāra sākumā Merkurs atradīsies Skorpionā un pēc tam pāries Strēlnieka zīmē. Jaunā gada pirmajā mēnesī saule būs Mežāzī. Turklāt Marss pievērsīs uzmanību arī Mežāzim. Ir vērts padomāt, ka Merkurs būs retrogrāds līdz 2024. gada 2. janvārim, kas ietekmēs visa mēneša enerģiju. Zem šīs planētas ietekmes izmantojiet savu brīvo laiku, lai paplašinātu savu redzesloku. Zvaigznes iesaka Auniem, Dvīņiem, Vēžiem un Zivīm apgūt jaunas zināšanu jomas, kas jūs interesē un iegūt dzīves pieredzi. Vērsis, Lauva, Jaunava un Ūdensvīrs redzēs, ka mēnesis viņiem nesīs atgriešanos pie iepriekšējām idejām, plāniem un projektiem.

Tagad mēs varam mēģināt tos pilnveidot, attīstīt un sagatavot ieviešanai. Svari, Skorpions, Strēlnieks un Mežāzis spēs sasniegt daudz, ja pēc pirmās uzvaras nepārstās virzīties uz priekšu. Praktisku jautājumu risinājums ir vienkāršs. Runājot par naudu un īpašumu, jums vienkārši nav līdzvērtīgu. Interesantas tikšanās būtiski paplašinās profesionālās komunikācijas loku un stiprinās lietišķās saites. Planētu izvietojums sola aktīvu mijiedarbību ar draugiem un domubiedriem.

Labvēlīgas dienas janvārī-2024

Mēnesis sāksies ar dilstošu Mēnesi Jaunavas zīmē. Izjutīsi vēlmi rīkoties un spēsi aktīvi īstenot ieceres un idejas. Jums jākoncentrējas uz karjeras jautājumiem, jo ​​ceļā uz mērķi jums būs jāpārvar dažas grūtības. No Mēness kalendāra viedokļa labvēlīgas dienas būs 1., 15., 20. un 31. janvāris. Mūsdienās daudzas zīmes spēs sasniegt izcilus rezultātus jebkurā biznesā, realizēt savus drosmīgos plānus un iedzīvināt oriģinālas idejas.

Tiesa, jums būs jārīkojas pašam, taču diez vai tas jūs mulsinās – tagad ar Mēness un Pūķa palīdzību jūs viegli varat iztikt bez palīgiem un sabiedrotajiem. Ir pienācis laiks tikt galā ar veco lietu astēm. Ja to izdarīsi veiksmīgi, vari uzsākt jaunus un interesantus projektus.

Nelabvēlīgas dienas janvārī-2024

Ļoti svarīgi ir izvairīties no stresa un pārslodzes pašā gada sākumā. Tie var negatīvi ietekmēt jūsu veselību. Janvārī aktivizējas analītiskā domāšana, taču nedaudz samazināsies spēja plānot. Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, pat ja mēs runājam par lietām, kas, jūsuprāt, ir nenozīmīgas. Šomēnes pieļautajām nelielām kļūdām var būt nopietnas sekas. Astrologi par nelabvēlīgām dienām sauc 4., 11., 18. un 25. janvāri.

Šajos randiņos centies izvairīties no strīdiem ar kolēģiem un ģimeni par jautājumiem, ar kuriem tu neesi tieši saistīts. Atdodiet savus parādus un pats neaizdodiet nevienam; šobrīd nav labākais laiks jauniem aizdevumiem. Izvairieties no pārmērīgas paškritikas un ieklausieties savā intuīcijā; tās padomi tagad ir patiesāki un noderīgāki nekā jebkad agrāk.

Kurām zīmēm zvaigznes un Pūķis nesīs mīlestību, veiksmi un naudu 2024. gada janvārī?

Horoskops 2024. gada janvārim — Auns (no 21. marta līdz 20. aprīlim)

Janvāris Aunam nebūs mierīgākais mēnesis, taču tas dos iespēju iejusties likteņa pavēlnieka ādā. Šis mēnesis ir piemērots, lai saņemtu vērtīgu informāciju, izglītotu un veidotu tīklus turpmākajām partnerībām. Aunam pašiem ir jāuzņemas iniciatīva, lai jūsu darbs nestu jums materiālu labumu, izredzes, morālu gandarījumu un pašvērtības sajūtu. Janvāra vidū tavā galvā ienāks daudzas idejas. Un, lai gan ne visu var realizēt, radošums jums nāks par labu. Gada sākums šīs zīmes ģimenes pārstāvjiem sola siltas attiecības radinieku vai tuvāko draugu lokā.

Horoskops 2024. gada janvārim — Vērsis (21. aprīlis–21. maijs)

Janvārī Vērsim būs jāizšķir lietas, kurām ir pavisam cita nozīme. Visiem apkārtējiem tuvajiem cilvēkiem pēkšņi būs nepieciešama spēcīga šī zodiaka zvaigznāja pārstāvja palīdzība, un viņš būs spiests tikt galā ne tikai ar savām, bet arī apkārtējo problēmām. Personīgajā dzīvē parādīsies jaunas perspektīvas, un varēsi iezīmēt sev optimālo ceļu, pa kuru ejot atradīsi mieru un komfortu. Šomēnes īpaši svarīgas ir zināšanas un gudrības, kas smeltas no dažādiem avotiem. Pielieto iegūtās prasmes dzīvē, un tad ar Pūķa palīdzību šajā mēnesī varēsi sasniegt daudz.

Horoskops 2024. gada janvārim — Dvīņi (22. maijs–21. jūnijs)

Aktīvais mēneša sākums noteiks tā tālākos notikumus. Radošā spēka, tieksmju un vēlmju uzliesmojums jau pirmajās dienās dos Dvīņiem spēcīgu stimulu nestāvēt uz vietas, bet neatlaidīgi virzīties uz savu sapņu realizāciju. Mēneša vidū tev ir iespēja sasniegt iekšējo līdzsvaru, mieru un harmoniju gan ar sevi, gan ar apkārtējo pasauli. Ļoti labvēlīgs periods daudzās jomās. Mēneša beigās paveras iespējas kontaktiem ar citiem cilvēkiem, arī romantiskiem.

Horoskops 2024. gada janvārim — Vēzis (22. jūnijs–23. jūlijs)

Šomēnes Vēžiem ļoti noderēs spēja saglabāt līdzsvaru starp šīm konfliktējošajām dzīves pusēm. Janvāra sākums no tevis prasīs aktīvu garīgo darbu, neiedziļinoties problēmas būtībā, neizstrādājot plānu un neizstrādājot koncepciju, tālāk virzīties nevari. Mēneša vidus aicina kontrolēt savus izdevumus, lai arī finansiālais stāvoklis būs stabils, nevari paļauties uz vēl nesaņemtiem ienākumiem.

Lasi vēl: Naudu nebūs kur likt: nosaukti tie, kas 2024. gada janvārī kļūs pasakaini bagāti – Zaļais pūķis savu lēmumu negrasās mainīt

Mēneša otrā puse un dienas uz beigām vēsta par aktīviem partnerattiecību kontaktiem un kopīgām aktivitātēm ar citiem cilvēkiem. Iespējamas negaidītas naudas plūsmas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment