Horoskops 2024. gada janvārim visām zīmēm: kam Zaļais pūķis dos veiksmi un naudu

Horoskops 2024. gada janvārim — Lauva (24. jūlijs–23. augusts)

Līdz ar 2024. gada sākumu Lauvas sajutīs augsto laika dinamiku, jums ļoti patiks lietu un notikumu kustība jūsu dzīvē, kas var sniegt jums slavu un labklājību. Starp visiem zodiaka apļa pārstāvjiem Lauvas izcelsies ar vēlmi nekavējoties uzņemties augstu startu, neskatoties uz grūtībām. Pūķis šajā ziņā ļoti palīdzēs Lauvai. Īsts ideju un fantāziju sprādziens mēneša sākumā ļaus atrisināt daudzus jautājumus, saprast, kā rīkoties un gudri vadīt savu laiku šajā mēnesī. Visu janvāri tev, pirmkārt, būs jārisina finanšu jautājumi, uz šo jomu tiks novirzīti tavi galvenie prāta spēki, kas būtiski uzlabos tavu situāciju.

Horoskops 2024. gada janvārim — Jaunava (24. augusts – 23. septembris)

Janvāra sākumā Jaunavas sapņo par mieru un vēlas atteikties no virzīšanās pa karjeras kāpnēm. Bet jums ir jāsaprot, ka jūs nevarat palikt pasīvs, ja pati dzīve jums sniedz lieliskas iespējas pacelt savu profesionālo darbību un personīgo dzīvi augstākā līmenī. Mēnesis jums paredz finansiālo stabilitāti un jaunus ienākumu avotus. Un janvāra beigas jums joprojām sniegs mierīgu un stabilu situāciju, mājīgumu un siltas attiecības.

Horoskops 2024. gada janvārim — Svari (24. septembris–23. oktobris)

Jau no 2024. gada sākuma Svarus uztrauks karjeras jautājumi. Darbs būs patīkams, lai gan no grūtībām neizdosies izvairīties. Ja Svari pieliks visas pūles profesionālajā jomā, tad tuvākajā laikā viņi saņems jaunu amatu vai iespēju labi nopelnīt. Mājsaimniecības darbi var prasīt daudz pūļu un naudas injekcijas. Varbūt kādam no jūsu radiniekiem būs nepieciešama jūsu palīdzība. Saprotot, ko īsti vēlies un kā tev pietrūkst, vari radikāli mainīt savu dzīvi, izkļūt no apburtā loka un kopā ar Pūķi doties ceļojumā, lai satiktu ko jaunu.

Horoskops 2024. gada janvārim — Skorpions (no 24. oktobra līdz 22. novembrim)

Janvārī Skorpionus pēkšņi var pārņemt vilšanās un nogurums. No šī enerģiskā gada jūs neapšaubāmi gaidījāt vairāk, jo īpaši kopš pērn šī zodiaka zvaigznāja pārstāvji pielika visas pūles, lai gūtu panākumus. Tomēr zvaigznes saka, ka visas janvāra grūtības un nepatīkamie notikumi nebūs katastrofāli – ne Skorpiona karjerai, ne jūsu personīgajai dzīvei. Jums ir jābūt pacietīgam un apņēmībai, lai pārliecinoši virzītos uz priekšu, neskatoties uz visiem šķēršļiem ceļā. Tad jūs saņemsiet bagātīgu atlīdzību par visiem jūsu pūliņiem un pacietību.

Horoskops 2024. gada janvārim — Strēlnieks (23. novembris–21. decembris)

Pozitīvas tendences gan darba attīstībā, gan personīgajā dzīvē Strēlnieki varēs izjust jau janvārī. Pagājušā gada darbs jums deva labus ienākumus, un Strēlnieks var domāt par sava biznesa organizēšanu vai uzņēmuma paplašināšanu. Varbūt vienīgais nosacījums stabilitātes saglabāšanai Strēlnieka dzīvē ir aktivitāte. Ir pienācis laiks atteikties no vecām vēlmēm, vēlmēm, attiecībām, tas ir, no visa, kas ir novecojis. Šajā laikā būs šķiršanās un šķiršanās, bet tas ir uz labu. Šomēnes varēsi paskatīties uz sevi un savu dzīvi no jauna un apzināties daudzas savas kļūdas. Vientuļais Strēlnieks, kurš janvārī sāka skaistu romānu, var izjust vēlmi reģistrēt laulību pirms ziemas beigām.

Horoskops 2024. gada janvārim — Mežāzis (22. decembris–20. janvāris)

Mežāžiem janvāris būs labvēlīgs laiks, sniedzot daudz iespēju uzlabot savu finansiālo stāvokli un pat veidot karjeru. Daudzām grūtībām, kas var rasties viņa dzīvē janvārī, nav globālu iemeslu, kas tās izraisa, bet gan Mežāžu personīgā uztvere par mazākajām novirzēm savā plānotajā ceļā. Jau no paša mēneša sākuma nespēsi nosēdēt uz vietas. Aktivitāte, mobilitāte un tieksme uz priekšu mudinās jūs uz jauna veida aktivitātēm, lai meklētu jaunu darbu vai amatu.

Horoskops 2024. gada janvārim — Ūdensvīrs (21. janvāris–19. februāris)

Ūdensvīram janvāris būs ļoti labs laiks personības attīstībai, pašizglītībai, jaunu prasmju apguvei. Viņi kaislīgi meklēs jēgu it visā, ko jums nesīs laiks, un šajā ziņā jūs būsiet spējīgākie zodiaka apļa pārstāvji. Ūdensvīri centīsies visas mēneša lietas un problēmas izpētīt no iekšpuses, un tas ļaus ātri atrast savu nelaimju cēloņus un tos izskaust, neļaujot tiem attīstīties. Ūdensvīra personīgajā dzīvē viss būs kārtībā. Janvāris un dāsnais Pūķis dos iespēju izbaudīt attiecības ar partneri un aizmirst visas pagātnes nesaskaņas un pārpratumus.

Horoskops 2024. gada janvārim — Zivis (no 20. februāra līdz 20. martam)

Jaunā gada pirmais mēnesis sniegs Zivīm nepieciešamās iespējas efektīvai darbībai. Kļūsi daudz aktīvāks un mērķtiecīgāks, un nebaidīsies no grūtībām un problēmām savā ceļā. Dažādas idejas un vēlmes, kas tevi apciemos mēneša sākumā, kā arī labs enerģijas krājums no Pūķa, liks pielikt visas pūles, lai sasniegtu savus sapņus. Janvāra notikumi liks šī zodiaka zvaigznāja pārstāvjiem pārskatīt savu attieksmi pret visu, ko viņi dara.

Lasi vēl: Pēc ķīniešu horoskopa nosauktas 3 zodiaka zīmes, kuru dzīve 2024. gadā apgriezīsies kājām gaisā

Planētu ietekme uz Zivju jūtām padarīs viņu attiecības ar partneri ļoti maigas un uzticības pilnas. Arī finanšu ziņā paveiksies, ļaujot janvārī nopelnīt labu kapitālu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment