Horoskops nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim visām zodiaka zīmēm

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi saņem rīcības brīvību profesionālajā jomā, solot izcilus rezultātus. Veselība būs vislabākajā formā, un romantiskā dzīve būs aktīva tiem, kas vēl meklē partneri.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži saskarsies ar rutīnas uzdevumiem, kas prasa uzmanību detaļām. Jārūpējas par savu veselību, īpaši brīvdienās. Atliec ceļojumus un tikšanās, pievērs uzmanību saviem mīļajiem. Romantika sagādā prieku un partneru uzmanību.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Jaunavām aktīvs periods prasa pūles un nestandarta risinājumus darbā. Finanses ir atkarīgas no radošuma, un romantika sniedz uzmanību un atzinību. Rūpes par veselību noteiks, cik veiksmīga būs šī nedēļa.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām aktīvais periods prasa piepūli un nestandarta risinājumus darbā. Finanses ir atkarīgas no radošuma, un romantika pievērš uzmanību un atpazīstamību. Rūpes par savu veselību noteiks, cik veiksmīga būs tava nedēļa.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Tuvākajās dienās zvaigznes iesaka Svariem pievērst uzmanību sev. Noderēs kosmētiskās procedūras un stila izmaiņas. Veselība būs stabila, finanses priecēs ar negaidītām izredzēm. Romantika paliks iepriekšējā perioda līmenī.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem jāsakārto veselība un finanses. Gudri uzkrājumi palīdzēs noslēgt gadu ar pozitīvu bilanci. Darba laiks ir notikumiem bagāts, un neprecētajiem Skorpioniem ir aktīva romantika.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekam bizness nesīs panākumus, īpaši izglītībā, izdevniecībā, mākslā un zinātnē. Finansiālā stabilitāte ļaus izbaudīt izklaidi. Veselība ir laba, daži krampji var traucēt tiem, kas cieš no asinsrites problēmām.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Nedēļas pirmā puse Mežāžiem ir nestabila profesionālo vai īpašuma neskaidrību dēļ. Rūpējieties par savu veselību un izvairieties no neveiksmēm. Nedēļas nogalē finanses un attiecības izvērtīsies pozitīvas.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem ir lietderīgi veltīt laiku telpu tīrīšanai un attīrīšanai. Finanšu jomā iepriecinās negaidīti ieņēmumi. Regulāras pastaigas un vieglas fiziskās aktivitātes palīdzēs uzturēt labu veselību.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm ieteicams pievērst uzmanību veselībai un izskatam. Piektdiena un svētdiena ir labvēlīga iepirkšanās darījumiem. Profesionālā sfēra ir labvēlīga, lai gan kolektīvā var rasties zināmas grūtības. Romantika kļūs īpaši aktuāla nedēļas otrajā pusē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment