6-gadīga meitenīte pārcieš 20 smagas operācijas, lai piepildītu savu sapni: tev jāredz viņu tagad!

Taču apņēmīgā mazā meitene no Tenesijas, ASV, ir sākusi apmeklēt karsējmeiteņu nodarbības un jau piedalījusies daudzās grupu sacīkstēs – kas ļoti iepriecina viņas mammu Šaunu Skimeku.

pay-20-operations-before-6-years-old-4

Fionai operāciju sērija tika uzsākta jau 3 mēnešus pēc diagnozes noteikšanas. Drosmīgajai meitenei joprojām ik pēc četriem mēnešiem tiek veiktas operācijas, lai balstītu magnētisko paplašināmo stieni, kas ievietots viņas mugurā.

pay-20-operations-before-6-years-old-2

Meitenes māte stāsta:

Fiona cieš pastāvīgas sāpes, bet viņa ir tāds saulstariņš, un pat sākusi piepildīt savu sapni, pievienojoties karsējmeiteņu komandai. Viņa spēj veikt lēcienus un jau piedalījusies sacensībās, kaut arī visi, protams, zina, ka ar viņu jāapietas īpaši uzmanīgi.”

Spiediena dēļ, ko mugurkauls izdara uz viņas ķermeni, Fiona ir spiesta izmantot arī ratiņkrēslu, kā arī viņas plaušas nefunkcionē pilnā mērā.

Pēc mātes vārdiem, agrāk ārsti sacījuši, ka viņa, iespējams, nekad neiemācīsies staigāt. Taču viņa to iemācījās jau 11 mēnešu vecumā, un tagad izaugusi par entuziastisku, atlētisku bērnu, kurš met kūleņus, brauc ar skūteri un velosipēdu un pat peld. Mamma priecājas arī par to, ka meitenes pašapziņu nav laupījušas lielās rētas uz muguras. Pludmalē viņa nebaidās atklāt savu muguru, un vienmēr ir labā noskaņojumā. Ārstu veikto procedūru laikā Fiona izturas drosmīgi un neraud.

Lasi vēl: 17-gadīgai meitenei noteikta neizskaidrojama, šausmu filmas cienīga slimība; Ārsti šokā

pay-20-operations-before-6-years-old-1

Māte stāsta: “Es uzmanīgi pieskatu Fionu, bet viņa ir neticams bērns.”

pay-20-operations-before-6-years-old-3

Fiona arī bieži cieš no infekcijām, ko izraisa viņas rētainajā muguras ādā ieperinājušās baktērijas. Tomēr viņas māte cer, ka reiz izdosies meitas muguru izārstēt līdz tādam līmenim, ka viņai vairs nevajadzēs operācijas un vairs nebūs arī infekciju.

Diemžēl Fionas ķermeņa struktūras dēļ viņai vienmēr biežāk nekā citiem nāksies atvilkt elpu sporta laikā, un būs nedaudz grūtāk elpot. Taču, kā paredzams, tas drosmīgo bērnu nekad neatturēs no tiekšanās pēc saviem sapņiem.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment