Iemesli, kāpēc tev tūlīt jāaiziet no sava darba. #5- ļoti svarīgs!

#1 Tu ienīsti savu darbu

Nevajag pamest darbu uzreiz – pat tad, ja to nevari ciest. Parūpējies par to, lai aizejot no darba, tu ievēro visus līguma noteikumus kā arī par to, lai pēc aiziešanas tev nebūtu grūtības atrast citu vietu. 

#2 Slimība

Šī ir viena no situācijām, pēc kuras tevi neuzskatīts par “slikto darbinieku, kurš aizgāja no darba”. Gan personīga, gan kāda tuvinieka slimība ir pieņemams iemesls, kādēļ pamest darbu. 

#3 Grūti darba apstākļi

Kolēģi, priekšnieks vai slikta darba vide pat vienkāršu darbu var padarīt sarežģītu. Šādi apstākļi tavu darbu vienkārši var padarīt par vietu, kur tu nevēlies būt. Ja esi izmēģinājis visu iespējamo, lai šos apstākļus padarītu labākus, bet nekas nav mainījies, vari sākt domāt par darba pamešanu.

#4 Darba grafiks

Ja tavas darba stundas tevi neapmierina, ja nākas atteikties no svarīgām lietām darba grafika dēļ, tas ir labs iemesls cita darba meklēšanai. Tev nav jālien ārā no ādas sava darba dēļ.

#5 Tu atgriezies skolā

Ja esi strādājis tikai vasarā un tev ir jāatgriežas skolā, tad tas ir pilnīgi normāls darba pamešanas iemesls, ja darbs nav apvienojams ar mācībām. Tikpat labs iemesls arī ir iestāšanās universitātē. 

#6 Karjeras maiņa

Ja esi uzsācis pilnīgi ko citu, jo iepriekšējā karjera vairs nav tev interesanta un saistoša, tad tas ir pietiekami labs iemesls darba atstāšanai, jo ir pienācis laiks koncentrēties uz ko pavisam jaunu.

Avots: jobsearch.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment