Ietaupi naudu: kurām zodiaka zīmēm 2023. gada janvārī jābūt uzmanīgām ar finansēm

Dvīņi

Janvāris finansiāli būs diezgan grūts Dvīņiem, taču ne visiem – tikai sievietēm. Viņiem jārēķinās ar tuvinieku atbalstu – partnera, draugu, ģimenes. Bez viņu palīdzības būs ļoti grūti tikt galā.

Grūtību cēlonis būs sadzīves problēmas, kas jau sen prasījušas risinājumus un uzmanību. Dvīņiem vīriešiem būs vieglāk, taču arī jums nevajadzētu atslābināties: sāciet gatavoties tālākai karjeras izaugsmei.

Skorpions

Skorpioniem nebūs laika atpūsties. Pēc Jaungada brīvdienām budžetā parādījās milzīgs melnais caurums, kas steidzami jāaizpilda.

Šomēnes būs jācīnās ar kārdinājumu tērēt nebūtiskām lietām (kas var pagaidīt līdz labvēlīgākiem laikiem), kā arī ar risku sasist tuviniekus uzkrātā stresa, iekšējās agresijas un noguruma dēļ.

Mēģiniet atrast ekoloģisku izeju savām emocijām.

LASI VĒL: Kādas zodiaka zīmes sargās augstāki spēki 2023. gadā

Strēlnieks

Strēlnieks ir zīme, ka Merkura retrogrāds “uzkar” finansiālās problēmas. Parasti šādiem cilvēkiem ir uzticams finanšu spilvens, rezerve, ar kuru viņi var apdrošināties, taču šomēnes situācija var nenotikt pēc plāna.

Centieties naudu tērēt pēc iespējas racionālāk un apdomīgāk. Pretējā gadījumā jums būs jāvēršas pēc palīdzības pie trešajām personām un jāaizņemas (kredīts), lai tiktu galā ar esošajām situācijām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment